Kizilot er en behagelig by på den tyrkiske riviera

Kizilot er en behagelig by på den tyrkiske riviera, cirka 20 kilometer øst for Side. Her finder du forskellige luksusindkvartering i vores tilbud, hvor du kan nyde din velfortjente ferie. I centrum af Kizilot finder du et antal butikker. For lidt mere livlighed og et bredere udvalg af butikker, barer, restauranter og klubber, kan du gå til Side, som man let kan nå med offentlig transport. Book din ferie til den rolige by Kizilot nu og nyd et vidunderligt ophold.

Kizilot er et lille og stille sted med travlhed og livlighed i større badebyer i nærheden. Det har en dejlig strand, hvor du kan slappe af med en bog og en drink. Foretrækker du noget mere aktivt? Forskellige vandsport tilbydes på stranden mod et gebyr. Med offentlig transport kan du nemt gå til Side, hvor du finder et bredt udvalg af gode butikker, hyggelige restauranter og barer. Side er også det rigtige sted for det pulserende natteliv.

Takket være sin ideelle beliggenhed på den tyrkiske riviera har Kizilot et vidunderligt middelhavsklima. Masser af sol, store temperaturer og lidt regn. Især om sommeren er der meget lidt nedbør, og badebyer på Turke Riviera har i gennemsnit 300 solskinsdage om året. Med en gennemsnitstemperatur på 30 til 35 grader om sommeren er du garanteret en vidunderlig ferie i Kizilot!

Der er ikke meget at lave i selve Kizilot, men området er perfekt til gode ture. For eksempel kan du gå til Manavgat, cirka 15 km væk, hvor du kan tage en dejlig bådtur. Tæt på Manavgat-vandfaldet kan du slappe af i et af tehusene eller restauranterne. Og hvad med en dag med rafting gennem Taurusbjergens smukke natur? Et spektakulært eventyr. Besøg også Perge, et af de bedst bevarede arkæologiske steder i Tyrkiet. Sammen med Aspendos og den antikke Side er dette en dejlig dagstur. Masser af muligheder under din ferie i Kizilot.