Alanya

Alanya
Bugten Alanya, de klipper, mure og tårne ​​stiger fra havet, i oldtiden var en virkelig frygtet pirat reden. I år 37 f.Kr.. Mark Antony gav det som en gave til den tidligere provins hovedstad Killikiens Kleopatra . Så et historisk sted , der nu er blevet en alsidig og livlig ferieby . Alanya er omkring 135 kilometer øst for Antalya .Seværdigheder: Alanya Slot var under reglen om pirater og Byzanteinen, Seldchuken byggede slottet yderligere. Bygningerne stadig bestemme ansigtet af den gamle bydel. Det Røde Tårn en mursten byggeri i havnen, 33 m høje. I øjeblikket bruges som etnografisk museum . En gammel scheepswef fra scheldschuk periode. Hertil kommer, . Den gamle bydel med dens moské og Karawanserei Damlatas grotte , med en konstant temperatur på 22 grader Celsius og 96% luftfugtighed , ikke at nævne det arkæologiske museum .
Strandene : beach IncekumDenne sandstrand ligger 30 km vest for Alanya , på vej til Antalya. Med sin fine sand, lavvandet og klart vand og moderne faciliteter gør det ideelt til svømning.


 
Damlatas Stranden er hulen ved foden af ​​borgen i Alanya . Sandet er grove og blandet med småsten , men stranden er tæt på byens centrum. Der er også flere restauranter og caféer.Ulas Beach er på vej til Antalya, 5 km fra Alanya. Trin fører ned til den gyldne sandstrand, harmonisk indsat i naturlige terrasser. Det er meget populær blandt turister og lokalbefolkningen. Her kan du nyde smukke solnedgange med Alanya slot i baggrunden. Stedet er også omgivet af mange blomster og vinmarker. Stranden er også velegnet til lystfiskeren .
Alanya er en turist sted og tilbyder sine gæster en Middelhavet atmosfære , smukke strande, gode shoppingmuligheder, pulserende natteliv, basaren , det berømte slot og alle i smukke omgivelser ved foden af Taurus bjergene .