Sirkeci, et gammelt kvarter i Istanbul

Sirkeci er et gammelt bydel i Istanbul og har forskellige interessante og kulturelle seværdigheder inden for rækkevidde. I nærheden finder du det historiske Gülhanepark, som ligger ved siden af ​​Topkapi-paladset. Det er en af ​​de ældste byparker i Istanbul og vidunderligt at gå igennem. Du finder en oase af farverige blomster, der giver dine fotos en masse farve. Istanbul er en meget interessant by, hvor du kan hygge dig fra tidligt om morgenen til sent på aftenen.


Et ophold i Sirkeci er ideel til en speciel tur til Istanbul. Denne metropol er hjemsted for et væld af arkæologiske fund og kulturelle steder, der let kan nås til fods fra Sirkeci. I umiddelbar nærhed finder du mange dejlige butikker, terrasser og gode restauranter, hvor du kan nyde lækre tyrkiske specialiteter. Istanbul har også et pulserende natteliv, hvor du kan gå vild, indtil de tidlige timer. Denne alsidige by har alt at byde på for en dejlig byrejse. Dit ophold i den gamle bydel, med en perfekt beliggenhed, gør Sirkeci byturen meget behagelig.

Sirkeci og det omkringliggende område tilbyder noget for enhver smag. Arkæolog elskere kan bestemt forkæle sig selv med Istanbul med de mange udgravninger, der er blevet udstillet på museerne. Det arkæologiske museum har eksisteret siden 1891 og er ikke kun det første museum i Tyrkiet, men også et af de største museer i verden. Du finder en samling af mere end en million objekter, hvis højdepunkt er sarkofagen af ​​Alexander den Store. Museet er opdelt i 3 museer: den arkæologiske del med smukke fund, museet i den gamle Mellemøsten og Flisepaviljongen med smukke gulve. De berømte attraktioner som Topkapi-paladset, Den blå moske og Hagia Sophia skulle naturligvis ikke gå glip af din huskeliste. Vil du foretrække at udforske Istanbul om natten? Besøg derefter en af ​​de trendy klubber eller diskoteker. Efter et ophold i Istanbul har du meget at sige derhjemme, så book en vidunderlig bytur til Sirkeci nu.