Üçağiz ferie på det tyrkiske Ægæiske Hav

Üçağiz er en lille malerisk fiskerby og havnen i regionen, det er stadig et lidt træt og afslappet sted. Det har mange gode fisk og skaldyr restauranter på havnen, gamle hvide bygninger dækket med bougainvillea og små souvenirbutikker. Du kan besøge nogle af Teimiussas ruiner ved at gå til østsiden af ​​havnen. Der er en række gæstehuse, som hurtigt besættes i sommermånederne, så book i tid. Nestle er populær blandt sejlere og bådejere, men vandrere, efter den lange afstande gangsti, Lycian vej fører forbi landsbyen.

Ligesom mange andre steder mange andre steder på Turkish Aegean Nestle blev bygget på ruinerne af et gammelt sted kaldet Teimiussa. Den maleriske fiskerleje er nu en populær ankerplads for yacht ejere og sejlere, samt andre former for vandsport, fordi det er meget praktisk og meget beskyttet er placeret.

I den nærliggende landsby Kale Köy, den tidligere Simena, kan du stadig besøge slottet i den gamle bydel i dag. Du kan kun nå stedet med båd.

Strandferie i Üçağiz
Hvis du er på ferie i Üçağiz kan du svømme, sejle, surfe, dykke og vandre. Sociability er den dominerende faktor, og der er bestemt ingen hektiske. Under dette motto vil opbrugt langdistanceløbere finde ny styrke til at fortsætte den lange afstande sti i Tyrkiet (Lycian Way).

Udflugter til Üçağiz
Intet sted er der mere Lycian sarkofagi, der findes utallige andre øer i nærheden, de fleste var eller er beboede. Når fiskerne vender tilbage til deres hjemmeport om aftenen, er havet stille og du kan nyde den tidløse stilhed i en restaurant og virkelig komme til sig selv. Nogle kvinder, der er foran moskén Üçağiz, har travlt med at lave broderier, som de så vil sælge til turisterne. I Nestle ønsker at blive gammel uden endnu at finde sted selv ved dit skrivebord, fordi Nestlé udstråler ro, ro, du ofte nødt til at undvære under din ferie til andre destinationer.