Bodrum Bardakci ferie på en smuk bugt

Det lille, idylliske feriested Bardakci ligger på den smukke kyststrækning mellem Bodrum og Gümbet i det sydvestlige Tyrkiet. Den stille og smukke bugt med en dejlig sand / stenstrand er ideel til svømning og snorkling, men også til små bådture. Betragtes som en af ​​de smukkeste bugter på hele halvøen, vil det fortrylle dig med sine middelhavsfarver under din ferie i Bodrum Bardakci.

Det magiske udseende af Bardakci Bay er også afledt af en berømt legende. Fe Aphrodite siges at have fundet sin store kærlighed her. Navnet på stedet Bardakci går imidlertid tilbage til en historisk omstændighed. Det rene drikkevand fra Selmakis-kilden i byen blev engang bragt til Bodrum i store jordkander, den såkaldte 'Bardak'.

Under din ferie i Bodrum Bardakci kan du også vandre på historiske stier på Bardakci-bakken. Her finder du stadig de gamle "fødder" af vindmøllerne bygget af grækerne. Fra dette romantiske sted kan du nyde den smukkeste udsigt over Bodrum, havet og den græske ø Kos.

Bodrum, den store historie udstråler en særlig ferieatmosfære. Når natten falder under din ferie i Bodrum Bardakci, bades den imponerende fæstning Bodrum i strålende lys. Bodrum er en smuk og charmerende by med hvidkalkede huse, smalle gader, et hav af syrener og adskillige træbåde langs den smarte palmerede havnepromenade.

Moderne tyrkisk liv og traditionelle skikke er tæt forbundet her. Den ukonventionelle badeby byder ikke kun på historiske spor fra antikken, men også et unikt og varieret natteliv.

Bodrum er også kendt for sin smukke og unikke undervandsverden. Midt i en betagende undervandsfauna ligger mange gamle skibsvrag, der på mystisk vis anker i bunden af ​​havet.

Den bedste måde at opdage det varierede landskab på Bodrum-halvøen er på en udflugt. Under en tur gennem de mange oliven- og citruslunde eller en tur i bjergene har du en smuk panoramaudsigt over det rolige hav.