Sarigerme ukendt destination

Sarigerme er en feriedestination, der er praktisk talt ukendt for mange turister. Men som tyrkisk specialist vil vi ikke nægte dig dette sted, og forskellige tyrkiske specialister tilbyder dig ferier til Sarigerme! Det er mindre end 20 minutters kørsel fra Dalaman lufthavn. Denne ferielandsby giver faktisk sit navn til Sarigerme-stranden, fordi landsbyen officielt kaldes Osmaniye. På en eller anden måde begyndte alle at kalde dette feriested Sarigerme.


Denne kystby er der for at blive opdaget af den ægte tyrkiske entusiast. Her kan du stadig smage det lokale liv i et landskab med smukke bugter og dejlige lange sandstrande. Det er omgivet af fyrreskove i Taurusbjergene og maleriske landsbyer.

Centret ligger i en kontinuerlig gade med et par restauranter og butikker. Sarigerme er ideel til dem, der ikke er på udkig efter travlheden i en stor udvej, men ønsker at nyde den smukke natur og en fredelig, idyllisk ferie. På søndag er der et lokalt marked, som du ikke kan gå glip af. Området har en række smukke sandstrande, og de, der ønsker at gøre noget, skal besøge Dalyan's mudderpool eller den fortryllende Iztuzu-strand, en yngleplads for skildpadder.