Oba maleriske sted i Tyrkiet

Leder du efter ro og plads, er den maleriske by Oba bestemt for dig. Dette atmosfæriske feriested er beliggende kun tre kilometer fra Alanya og er en fremragende base for at nyde denne store by og dens omgivelser. Oba består hovedsageligt af lave bygninger med et hyggeligt centrum med smukt brostensbelagte shoppinggader fuld af dejlige butikker og spisesteder. De mange grønne og tropiske afgrøder giver en middelhavsatmosfære. Her kan du stadig smage det lokale liv i et malerisk landskab med orange og citronplantager. Den lokale regering gør også alt for at bevare den autentiske karakter af Oba. Vil du besøge dette grønne feriested?

Den smukke strand Oba har en behagelig boulevard fuld af farverige blomster og palmer. Sportsentusiaster finder en fremragende rute til jogging og træning på det fitnessudstyr, der er lagt ud over hele boulevard. Ved stranden finder du mange hyggelige strandtelt, og du kan udøve adskillige vandsport. Har du lyst på en aften? Så er Alanya stedet at være. Med en af ​​minibusserne er du inden for 10 minutter i centrum, hvor du kan underholde dig selv i de trendy cocktailbarer, trendy klubber og diskoteker indtil de sene timer.

Det er behageligt at bo i Oba året rundt. Temperaturen varierer i vintermånederne mellem 15 og 20 grader og temperaturen på havvandet mellem 10 og 17 grader. Om sommeren kan du optimalt nyde mange solskinstimer, og kviksølvet kan stige fra gennemsnit 25 grader med toppe i juli og august til over 30 grader. Tag en afkøling i havet med en gennemsnitlig temperatur på 18 grader om foråret, stigende til hele 29 grader i de varmeste sommermåneder. Klimaet for en vidunderlig sol-, hav- og strandferie!

Området omkring Oba inviterer til dejlige ture. Du kan gå til det bedst bevarede romerske amfiteater i den vestlige verden, 'Aspendos' og den imponerende antikke romerske handelsby Perge, hvor du vil blive forbløffet over mængden af ​​rester. Foretrækker du at slappe af og se den smukke kystlinje fra vandet? Vælg derefter en dejlig bådtur, hvor du fortøjer i en smuk bugt på vej til en nedkøling. Et besøg i Alanya bør ikke gå glip af. Masser af muligheder under din ferie i Oba.