Türkler hyggelige badeby Tyrkiet

Türkler er en lille, hyggelig badeby på den tyrkiske riviera og ligger mellem badebyerne Avsallar og Payallar. Det store travle feriemål Alanya ligger lige under 20 km væk. Den autentiske, hyggelige Side kan findes på den anden side, på omkring 49 kilometer. I Türkler kan du opleve roen, mens de større badebyer ligger et stenkast væk. Desuden kan både Alanya og Side nemt nås med offentlig transport. Et lidt større center tættere på Türkler kan findes i naboområdet Avsallar. Türkler selv har et lille center med gode butikker og spisesteder. Tag en afslappet gåtur rundt om det ugentlige store marked og nyd solen, havet og den brede, lange strand under din ferie i Türkler

Gendan fra alle de daglige bekymringer i den venlige Türkler. Et ophold hvor du mangler noget, til den bedste pris og også masser af valg til hyggelige ture i nærområdet. Türkler har to strande; en livlig sandstrand på den vestlige kant af byen, perfekt til vandsport. Og den mere støjsvage Türkler strand. Ferie i Türkler? Det betyder fuldt ud at nyde!

Takket være sin placering på den tyrkiske riviera er Türkler et godt sted at være hele året rundt. Dette område i Tyrkiet er præget af varme somre og milde vintre. Temperaturen varierer i vintermånederne mellem 15 og 20 grader og havvandets temperatur mellem 10 og 17 grader. Om sommeren kan du optimalt nyde mange solskinsdage, og kviksølv kan stige fra gennemsnitligt 25 grader med toppe i juli og august til over 30 grader. Tag en køle dukkert i havet med en gennemsnitstemperatur på 18 grader i foråret, stiger til en kæmpestor 29 grader i de varmeste sommermåneder. For en vellykket sol, hav og strandferie, besøg Türkler.

Ud over at slappe af på den smukke strand, har du også et bredt udvalg af sjove eventyrlige udflugter og interessante kulturelle ture i området. For eksempel kan du nyde en spændende jeep safari gennem det smukke og autentiske bagland på Rivieraen eller tage en sejltur på Manavgat-floden i kombination med et besøg på det velkendte marked i byen Manavgat. Du kan beundre Damlatas-dråberne i Alanya eller "rejse" tilbage i tiden og opdage, hvordan det gik i romertiden i den ødelagte by Perge eller den romerske amfiteater Aspendos. Et besøg på Side bringer dig sammen med hyggelige terrasser og restauranter, en række imponerende udgravninger fra oldtiden. Foretrækker du at shoppe og gå ud i de mest trendy natklubber? Så gå til nærliggende Alanya! Oplev en kombination af afslappet nydelse og behagelig travlhed under din ferie i Türkler.