Turistattraktioner i Kusadasi

Kuşadası er en af ​​de mest populære krydstogtshavne i det tyrkiske middelhavsland og i denne havneby handler det hele om sol, hav og tilbyder en god ferie. I Kusadasi kan du shoppe, Kusadasi har også en livlig underholdning scene, dels på grund af Kusadasi har udviklet sig til et yndet rejsemål i de seneste årtier.

Hoteller spredes langs kysten rundt om byen, og strande er pakket i højsæsonen. Kuşadası er ikke kun en stor strand destination, trods alt vil du også finde den antikke græske by Priene. Du vil uden tvivl også nyde den naturlige skønhed på Dilek-halvøen. Nedenfor vil jeg beskrive en række attraktioner, jeg håber jeg overbeviser dig om at forlade stranden i en eller flere dage.

 Pigeon Island (Güvercin Ada) nær havnen i Kusadasi, der fører en 350 meter lang vej til charmerende Pigeon Island, hvor resterne af en 13. århundrede byzantinske fæstning (som senere blev en piratenhol) stående på en klippe. Væggene på øens mure, som delvis løber rundt om øen, er en senere tilføjelse fra begyndelsen af ​​1800-tallet. Duiveneiland er et yndlingssted for en tur langs havet og beundrer solnedgangen.
Havneområdet: De fleste af Kusadas turistattraktioner kan findes i havneområdet. Den Kervansaray (karavanserai) blev bygget her ved Öküz Mehmet Paşa i 1618. Restaureret i handlinger de 60 siden 1967 som et hotel. Lige sydvest kan du stadig finde gode eksempler på bindingsværkshuse fra det 19. århundrede i den typiske traditionelle stil i regionen. Den gamle sydlige port af byens mur er stadig tilbage. Basaren område, fuld af tyrkiske souvenirs, starter lige overfor havnen dock.
 Ladies Beach (Kadınlar Denizi): denne strand, to kilometer fra byen, er den mest populære strækning af sand i det område, der er direkte omkring Kusadasi. Der er forskellige vandsportsfaciliteter, liggestole og parasoller kan lejes. Ikke overraskende, om sommeren kan det være travlt med både lokale familier og udenlandske turister. Ugedage er normalt mindre overfyldte, men forvent ikke en tom strand til enhver tid i juli og august.
Priene: Ruinerne af den hellenistiske by Priene med udsigt over bjergene er fotogene gennem og igennem. Denne gamle havn havde sin blomstrende tid mellem 300 f.Kr. og 45 f.Kr., da havnene var optaget af handel. Sletningen af ​​Meander-floden forårsagede byens tilbagegang og i det andet århundrede efter at Kristus Priene blev forladt. Hovedattraktionen er Athenens tempel med sit klassiske ioniske design, mens teatret med 6.500 pladser er blevet exceptionelt godt bevaret. Priene kan perfekt kombineres med Miletos i løbet af en dagstur.
Miletos: Miletos, ligesom Priene er en anden stor havn i den hellenistiske periode, selv om ikke indeholde sandet til og besættelsen her gik til seljuk æra af det 14. århundrede. Det betyder, at ruinerne her er mere af en blanding af de forskellige tidsperioder. Ikke at gå glip af er den enorme teater med sine 15.000 pladser og fremragende udsigt. Det stammer fra den græske æra, men blev grundigt rekonstrueret af romerne. Lige over teatret er der nogle byzantinske fæstningsvægge, og lige mod øst er resterne af Apollo-templet. De overraskende velbevarede Bade Faustina ligger i den sydlige del, langs en Seljuk Caravanserai og flere antikke græsk-romerske ruiner i byen. Der er også et meget godt museum dedikeret til både Miletos og Pries historie. Beliggenhed: 62 km syd for Kuşadası.
Didyma: Dette hellenistiske religiøse centrum var hjemsted for den legendariske Oracle of Didyma og det næststørste tempel i den antikke verden. Apollo-templet har stadig sine tårnhøje søjler og er et af de bedst bevarede eksempler på græske templer i Tyrkiet. Oracle of Didyma blev anset for stor betydning i den klassiske antikke verden, Placering: 77 km syd for Kuşadası.
 Kirazli: Den maleriske landsby Kirazli, omgivet af frugtplantager og vinmarker, har en tidløs følelse. Dette er det perfekte sted for en eftermiddag spadseretur gennem gyder, der er foret med traditionelle hvidkalkede landsbyhuse og nyder det fredelige hjerteslag i det tyrkiske landsbyliv. Der er en række gode restauranter og caféer. Besøg bøndermarkedet lørdag, som har specialiseret sig i lokale økologiske produkter. Beliggenhed: Kirazli ligger 10 kilometer øst for Kuşadası.
Dilek-halvøen: et smukt bjerglandskab og kuperede kyststrækninger, dette nationalparkområde, som du nemt kan besøge for en dag fra Kusadasi, er kun 26 km syd for havnebyen. Der er mange strande til svømning og solbadning, hvor mit valg går til stranden Aydınlık og stranden Karasu Köyü. Zeus (Zeus Maǧarası) hul er en populær turistattraktion i reserven, og der er også gode vandre muligheder. Hvis du kan lide naturen, bør du besøge halvøen.