Shopping i Tyrkiet

Tyrkiet er et af verdens bedste shoppingmål for turister. Landet har mange butikker, hvor du kan finde gode produkter, der vil glæde shopperen.

Nedenfor finder du et overblik over 7 overraskende shoppingsteder i Tyrkiet.

Historiske basarer i Istanbul. Grand Bazaar: den legendariske Grand Bazaar, der i 1461 første gang slog dørene til de handlende, er en enorm labyrint af 61 gader er dækket med 4.400 butikker, der sælger alt fra smykker til læder og tæpper og antikviteter. Cafeer, restauranter og smukke gamle arkitektur.
Spice Bazaar, Spice Bazaar også kaldet den egyptiske Bazaar er en anden favorit sted for shoppere med sin fristende vifte af eksotiske krydderier, syltetøj, tørrede frugter, nødder, te, kaffe og selvfølgelig tyrkiske glæde i mange forskellige varianter.
Hamamonu Ankara Hamamonu, en af ​​Ankaras favorit historiske og shopping-distrikt, hvor du kan slippe for travlheden i byens centrum for en dejlig rolig frokost. Specielt design håndværk tiltrækker også mange besøgende til Hamamonu.
Kemeralti Izmir: den 400 år gamle Kemeralti Market er det ældste mødested og indkøbscenter i Izmir, altid livlig med sin unikke struktur og mennesker. Basaren har altid været et vigtigt område for handlende siden den hellenistiske periode.
 Kaleiçi, det historiske centrum af Antalya: Her finder du mange antikvitetsforretninger med speciale i interessante skatte, smykker, lysestager, forskellige typer håndlavede kasser og tæpper. De fleste butikker tilbyder gaver og souvenirs rettet mod turistmarkedet i Antalya.
Bakircilar marked Gaziantep: er et af de bedst bevarede eksempler på historisk værdi uden at gå på kompromis med den naturlige tekstur. Der er én ting, der aldrig har ændret sig, smidighed, aktivitet og frugtbarhed ekspert kobbersmede Gaziantep.
Yemeniciler Arasta, Safranbolu: I det 17. århundrede Yemeniciler Arasta fortsætter kun en skomager med at lave jemenske lædersko i osmannisk stil. Du finder også mange filtede tøj, broderede skjorter, træhåndværk i Safranbolu.