Kaleiçi, historiske centrum af Antalya

Det historiske centrum af Antalya, kaldet Kaleiçi, kombinerer æstetik fra gammelt og nyt. Kaleici, hjertet af Antalya, er en af ​​de mest besøgte dele af byen med sine historiske bygninger, underholdningsfaciliteter, hoteller, restauranter og barer.

Du finder rester af den gamle bymur, en smuk havn og meget hyggelige adresser til en snack og en drink. Og alt det inden for gåafstand.

Begynd dit besøg i Antalya i det historiske centrum, som omfatter Hadrian-porten, Hidirlik-tårnet, Yivli-minareten, Kesik-minareten og Kaleiçi med sine smalle gader og historiske huse og den gamle havn. De er alle inden for en radius af en kvadratkilometer. Som allerede nævnt alt inden for gåafstand, og det er kun godt, fordi biler er forbudt i visse gader.

Kaleiçi du kan besøge hele tiden på dagen, men den bedste tid er om natten. Mange af de historiske huse og palæer i Kaleiçi er blevet restaureret, og mange af dem bruges som hoteller, pensionater, barer og butikker.

Antalya er ikke en by med kun sol, hav og strand. Det har en fantastisk historie især i Kaleiçi-distriktet. Det gamle historiske centrum af byen Antalya har alt hvad du vil have i den perfekte badeby. Behagelige fleste butikker tilbyder gaver og souvenirs rettet mod turistmarkedet. De fleste hoteller, restauranter og barer i Kaleiçi har en gårdhave. Om eftermiddagen på en sommerdag er det behageligt at drikke en masse is i en af ​​disse gårde under appelsintræerne.

Der er også mange cafeterier, barer og restauranter med udsigt over havet fra byens mure. Den gamle havn Antalya blev restaureret i 1980'erne, og dette restaureringsarbejde blev anerkendt med det europæiske gyldne æble.

Nætterne i Kaleiçi er farverige. Du kan blive båret af den musik, der kommer fra sidegaderne, nyde en drink eller dans i barer og restauranter med levende musik, og de er alle åbne indtil sent. Her møder du forskellige nationaliteter og gør venner.

Hvis du ønsker at tage på ferie til Antalya, se her for de bedste tilbud, og selvfølgelig skal et besøg i det historiske centrum være på programmet.