7 smukkeste øer i Tyrkiet

Oplev Tyrkiet, hjem til smukke øer. Gokceada, Bozcaada, Cunda, Princes Islands: mellem de mange øer, der kan findes i de tyrkiske hav, der er syv, der er verdensberømte, kendt som de mest populære ferieøer i Tyrkiet. Kom og nyd de smukke tyrkiske øer.

Nordlige øer

Bozcaada: Bozcaada er den tredje største og smukkeste ø Tyrkiet, berømt for sine vindmøller og vinmarker, flotte huse, imponerende historiske monumenter fra forskellige perioder og attraktive strande med krystalklart vand.

Gokceada: Gokceada er berømt med sine egne specifikke geografiske forhold og beskyttede, uspolerede naturressourcer, som ligger i den nordvestlige del af Det Ægæiske Hav. Gokceada er den største ø i Tyrkiet.

Cunda (Alibey): Cunda er også kendt som øen Alibey, er en af ​​de smukkeste øer i Det Ægæiske Hav. Øen venter for besøgende at fortrylle med sin ånd, der afspejler den fælles kultur i Det Ægæiske Hav.

Princes 'Islands

I sommermånederne er prinsernes øer populære destinationer for dagsture fra Istanbul. Fordi der er ingen trafik på øerne, den eneste transport med hest og vogn, de er utroligt fredeligt forhold til by Istanbul.

Buyukada: Buyukada er den største af de Princes' Islands, også længst fra Istanbul, byder sine besøgende med en meget behagelig atmosfære, med dens historiske mole, grand basar firkantede og berømte fiskerestauranter.

Heybeliada: Heybeliada er den næststørste og grønneste af Princes 'Øer. Som på alle øer kan du leje cykler til at rejse rundt eller tage en hest og vogn.

Burgazada: Burgazada er den tredje største af Princes 'Islands. Sleepy, fredelige Burgazada er det ideelle sted at slippe for støj og trafik i et par timer eller en dag tur.

Kinaliada: Kinaliada er den fjerde største af de Prince-øerne og også den nærmeste ø til det europæiske og asiatiske side af Istanbul, omkring 12 km syd.