Tyrkiet ferie stadig mere populær og billig

Hotellerne på øen Mallorca oplever stigende konkurrence fra hotellerne i Tyrkiet. På Balearerne er hoteller meget dyrere end i det østlige Middelhav. Dette gælder for tre, fire og femstjernede hoteller ifølge en tilsvarende prisanalyse på 2130 hoteller.

Undersøgelsen af ​​Mabrian Technologies i samarbejde med Interface Tourism Spain viste, at kystområder i Tyrkiet, som Antalya eller Marmaris, er op til 73 procent billigere end spanske rejsemål. Priskonkurrencen mellem Egypten, Tunesien og Tyrkiet har medført en stigning i bookingerne i Tyrkiet med ca. 80 procent i forhold til året før.

Undersøgelsen sammenlignede hotelpriserne på Balearerne, De Kanariske Øer, Costa Blanca og Costa Brava med de vigtigste destinationer i Tyrkiet. Online tilbud for perioden fra 15. juni til 15. september i år, der blev reserveret op til tre måneder i forvejen, blev undersøgt.


Et andet resultat af undersøgelsen: Priserne i Balearerne forblev stort set uændrede i 2018 i forhold til året før. Hoteller stole på en passende booking anmodning, fordi de foreslog kvalitet og modernisering, sagde han.

Men ifølge tyske og britiske rejsearrangører skal hotelgæster i Balearerne tilpasse sig til besparelser i det kommende år. Den stigende efterspørgsel i de senere år er historie, da Tyrkiet og Egypten er blevet genoprettet som rejsemarkeder. Prisstigninger er derfor ikke længere realistiske.