Turunc fiskerleje på Turkish Aegean

Hvis du holder nær Marmaris eller Bozborun halvøen på den tyrkiske Ægæiske feriepenge, kan du også uden for de travle turistområder nyde de næsten uopdagede fiskerlejer, hvor det er stadig let at gå.

Den sydlige ægæiske kyst byder på smukke klippeformationer og fjord-lignende bugter. For eksempel, med båd, bil eller bus for at gå til Turunc. Den lille landsby syd for turist højborg Icmeler, hvor der er masser af overfyldte klubber og resorts, synes at have dukket op fra en billedbog. Turunc Beliggende i en stor bugt omgivet af grønne bakker og flere bjerge. Fyrretræer og oliventræer giver vegetationen. Mange anser bugten Turunc de smukkeste på den tyrkiske ægæiske kyst.

Selvfølgelig vil du også Turunc hoteller i alle prisklasser. Om aftenen hovedgaden er lukket for trafik, hvilket skaber en lang gågade, hvor du kan vandre. I hovedgaden er de barer, caféer og restauranter og mange butikker. Stranden gør sin vej rekreative værdi af byen.

Hvis du er interesseret i de historiske steder i Tyrkiet, kan du besøge resterne af en gammel by ved navn Amos, beliggende Kumlubükü bugt.

Den gamle tempel, kan du stadig genkende den gamle bymur og teatret.

Udflugter fra Turunc

En anden mulig udflugt er at Loryma, hvor du kan besøge resterne af en middelalderborg og en gammel havn. Du kan også lave ture til de små øer på kysten, hvor næsten uberørte bugter venter svømmere og turister, der søger afslapning. Selvfølgelig er det også muligt at vandre i bjergene!