Ferie Tyrkiet Colakli

Kun en kort afstand fra den tyrkiske landsby Colakli er der også en turistafvikling med samme navn, som gælder som gæstemagnet for hele regionen. Landsbyen ligger cirka 20 kilometer øst for de berømte byer Side og Manavgat. Den store Antalya ligger omkring 80 kilometer fra landsbyen.

Besøgende kommer hovedsagelig til den fine sandstrand til Colakli, hvor man kan gå på trods af det relativt vilde hav. Selve landsbyen har ikke meget at tilbyde undtagen underholdning på stranden og i vandet, men omgivelserne er endnu mere værd at se. Der er et lille center med et par restauranter, et museum og et par barer. Der er også et indkøbscenter, desuden består landsbyen hovedsagelig af en række hoteller.

Ferie med seværdigheder i Colakli.

Nogle meget attraktive destinationer er i umiddelbar nærhed. Dette inkluderer en shoppingtur til markedet i Manavgat (altid på torsdage), hvor du også kan lave en udgang til reservoirerne placeret over byen. Populære er også bådture på Green Canyon, med mulighed for at svømme, eller med et besøg på de imponerende vandfald.

Den grønne kanon er et stort reservoir mellem bjergene nær Manavgat og skylder sit navn til det naturlige klippemiljø og det smukke grønne vand. Green Canyon ligger ca. 18 km op ad Manavgat-floden fra Manavgats centrum og ca. 90 km øst for byen Antalya.

Fra dit hotel tilbydes der ofte også en udflugt til en læder- eller guldfabrik. Jeep safaris på tværs af landskabet og naturen er også blandt mulighederne. Under stoppet kan du tage ridning, svømme samt besøge mindre landsbyer og en moske.