Vandring i Cappadocia

Det smukke landskab af Kappadokien i det centrale Anatolien er ideel til lange ture og er et højdepunkt for alle naturelskere.

Landskabet i Kappadokien ville have fundet sted omkring 30 millioner år siden. Aksen, som det område, som massive vulkanudbrud, blev en eroderende materiale kaldet tuf. Gennem regn, opstod vind og temperatursvingninger i sten verschillden tal for mange år som kegler eller de såkaldte fe skorstene, de tidligere indbyggere i regionen troede de var beboet af feer under jorden.

Blandt regionen omfatter forskellige landsbyer, hvor du generelt turistfaciliteter er til rådighed, herunder indkvartering på vandrehjem eller restauranter og små butikker, men presset er ingen steder. Mange steder kan du bo i et pensionat hule. Disse udskårne bløde tuf stenhuse dating dels selv fra den byzantinske periode, men nu er de klar til at modtage gæster og tilbyde dem et lille badeværelse. Blandt de vigtigste landsbyer og flækker er Göreme, Uchisar, Avanos, Ortahisar og Urgup i Nevsehir Province.

Dalene mellem de forskellige landsbyer har smukke navne som duer dal kærlighed dalen. Mellem Göreme Çavuşin er Gül Vadisi, oversat rosen dalen. Denne smukke tuf landskab tager sit navn fra de rødlige toner til at skabe under solnedgangen for et billede. Den fascinerende naturoplevelse kan se særlig godt i sensommeren mellem slutningen af ​​august og oktober. En anden særlig smuk dal Ihlara der inviterer stille gåtur og slappe af i den smukke natur.

Turen er aldrig kedeligt, nogle gange er du nødt til at kravle over klipper eller vade gennem floden Melendiz strækker sig midt i den mægtige kløft. Der plejede at være mere end 50 sten kirker inden for 15 kilometer lange kløft, hvoraf nogle er tilgængelige.

I Güzelyurt, en gammel landsby nær Ihlara vil du finde gamle græsk-ortodokse kirker og klostre. Luk stiger den næsthøjeste bjerg i det centrale Anatolien, Mount Hasan en 3253 meter høj sovende vulkan. Du kan bestige bjerget fra forskellige vinkler i flere timer. Afhængig af din tilstand du ca 6-8 timer på vej. Gode ​​landsbyer til at forlade sin Karkin og Helvadere, nær Ihlara og Güzelyurt.

Cappadocia er velegnet til korte ture eller lange ture. Hvis du ønsker at undgå stedet så meget som muligt, vil jeg anbefale dig i det mindste bringe en simpel udendørs udstyr. Det omfatter en rygsæk med plads til tøj, tilbehør, mad og især vand.
En lille førstehjælpskasse er lige så vigtig som bestik til måltider på farten. Hvis du ønsker at bo i det fri, tage et robust telt med alt, der kan modstå kraftig vind.

Somrene er varme i Cappadocia, i foråret og efteråret blæser undertiden en frisk brise, og der er lejlighedsvis regn. Om vinteren falder i regionen også sne, landskabet synes endnu mere bizar.

Vild camping er generelt forbudt i Tyrkiet. Med undtagelse af nationalparker og militære områder. Afhængig af hvor du starter turen gåtur i Cappadocia, bør du kontakte den lokale turistkontor og spørge, hvor der er begrænsninger. Vilde eller vildtlevende hunde kan være farlige. De aggressive dyr stand til at overføre ved en bid rabies.

Det bedste tidspunkt at besøge Cappadocia er mellem maj og oktober. Den nærmeste by med en lufthavn Kayseri, fra den centrale busstation (Otogar) løber et Coaches til Nevsehir, også fra andre regioner busser til Nevsehir. Så kan minibusser til landsbyerne i regionen.