Hvad kan du gøre i Bodrum?

Bodrum ligger på perle blå Ægæiske kyst Tyrkiet er en af ​​de bedste ferie destinationer i landet, både for udlændinge og for tyrkerne.

Udover budget rejsende, der er på udkig efter en god handel, de rige og berømte har gjort deres legeplads Bodrum. Dette er til dels på grund af sin kære ry i marinaen scene og Tyrkiet som en gateway til den tyrkiske riviera. En udvej gerne Turkbuku tilbyder alle de luksuriøse faciliteter, der ved, hvordan vil glæde selv den velhavende turist. De mange aktiviteter i Bodrum give dig en uforglemmelig ferie.

Hvad kan du gøre i Bodrum?

Besøg slottet i Bodrum. Bygget i 1402, den berømte vartegn kendt som slottet Knights of Saint John, på den forrevne kystlinje den vigtigste havn centrum i Bodrum. Selvom ruiner er ikke så omfattende som i andre historiske steder i Tyrkiet, er de vigtigste tårne ​​og mure stadig står. På visse tidspunkter i løbet af året er også mødested for kulturfestivaler.
Besøg Museum of Underwater Archaeology, beliggende i slottet af Bodrum. Denne imponerende museum viser skibsvrag fra havbunden omkring Tyrkiet. Her vil du også sende Uluburun, den ældste kendte skibsvrag i historien, nemlig fra slutningen af ​​bronzealderen. Mere end 22.000 dyk tilbragte mange artefakter, herunder kontanter og personlige ejendele ovenpå.

Den Mausoleet i Halikarnassos. Desværre ikke meget resterne af en af ​​de syv vidundere i den antikke verden. Bygget i 350 f.Kr., var det en grav for den persiske konge dengang hed Mausolus. Selv om mange artefakter og statuer blev transporteret til museet i London i det 19. århundrede, er det stadig et besøg værd.

Strande i Bodrum. En af grundene til, at Bodrum er så populær, er mange sandstrande ligger på det krystalblå vand. Ideel til svømning, solbadning og nedkøling.

Bodrum halvøen. Sammen med byen Bodrum halvøen består af langt mere små feriesteder, som er interessant at udforske. Turgutreis og Yalikavak er kendt for deres livlige solnedgange, Gumbet er populær med vandsport entusiaster. Gokcebel er stadig traditionel, mens Torba fremstår som en vigtig aktør i det marked for turisme i Tyrkiet.

Sejlads langs den tyrkiske riviera. Et charter eller en traditionel tyrkisk Gulet båd tager dig til skjulte bugter, øer og små resorts, hvor landdistrikterne Tyrkiet stadig eksisterer. Tag selv en multi-dages krydstogt og se Bodrum selv fra den anden side.