Hopa lille smukke by i det nordøstlige Tyrkiet

Hopa er en lille tyrkiske by ved Sortehavet. Det er ikke langt fra den georgiske grænse, kun 18 kilometer fra Sarp grænseovergangen langs motorvejen. Hopa har lidt over 18.000 indbyggere. Men dette er det bedste sted at udforske Tyrkiet, hvis Tyrkiet over land fra Georgien.

Den første ting er trykket, den lange og brede strandpromenade med monumenter, caféer og endda en børns park. Motorvejen løber lige gennem byen og opdeler kysten med resten af ​​byen kyst. De livlige gader i Hopa er en lille afspejling af alle de traditionelle tyrkiske byer. Folk spise ude på de lokale cafeer, ældre mænd samles i tehuse, drikke te, spille backgammon eller okey, leverandører sælger billige og høj kvalitet tøj, sko shiners er klar til at skinne dine sko, ville barber gerne barbering med er barberkniv.

Gå til en af ​​de lokale pubber og bestille nogle grillspyd med Ayran og orden dessert baklava. Advarsel når du har smagt den lokale mad, du elsker med tyrkiske køkken.

Hopa er et af de få steder i Tyrkiet, hvor voksende tyrkisk te. Walk igen lige over gaden nær bjergskråningen og blive overrasket over de små grønne buske, der dækker jorden som et blødt tyrkisk tæppe. Denne te høstes to eller tre gange om året og sendes til en af ​​to lokale te fabrikker. Så det går til restauranter, butikker og supermarkeder i hele Tyrkiet og i udlandet.

Hoteller er temmelig billigt i Hopa. Jeg vil anbefale dig sikker på at blive en nat i Hopa.
Som belønning kan du nyde den smukkeste solnedgang i hele nordlige kyst af Tyrkiet. Hemmeligheden er, at dette er den eneste del af Sortehavskysten er ikke fra nord med udsigt over havet, men fra nordvest. Tag plads på en af ​​de mange bænke langs kysten og nyde den orange solen forsvinder langsomt i det blå vand i havet.
Selvom Hopa er ikke en tropisk ø, det er et meget romantisk sted at se solnedgangen med din elskede.