Akcakoca, helligdage Tyrkiet ved Sortehavet

Vil du Tyrkiet, hvor de gamle traditioner ikke er afskaffet, hvor turisten er en særlig gæst, og at meget kan blive opdaget? Så gå til Akcakoca. Sortehavsregionen i det nordlige Tyrkiet opfylder ovenstående definition. Interessant, levende byer, ren afslapning på smukke strande alle i en uberørt natur.

Min Akcakoca opdagelse i den vestlige del af Sortehavets kyst er meget let tilgængelig med udlejningsbil fra Sabiha Gokcen lufthavn i Istanbul på den asiatiske side.
Smukke strande og en pulserende by og næsten ingen udenlandske turister.
Akcakoca kan du svømme i Sortehavet, slappe af på de smukke strande og deltage i mange spændende udflugter.

Frodige vegetation intakte landsbyer med en lang tradition venter på at blive opdaget!
Tag en tur på smal grusvej til vandfaldet Tahirli Şelalesi. Lige før vandfaldet, kan du slappe af med en drink i en gård. Tabellen iscenesat te ceremoni, den lækre tyrkiske yoghurt drikke (Ayran) og oprigtig dybtfølt opmærksomhed af værterne forberede sig til kort gåtur til vandfaldet.

En køretur langs kysten bringer dig til andre små landsbyer og byer, der ofte ligger lige på smukke bugter. Lidt længere mod vest du når en del af stranden, hvor du kan gå på øde kilometer lange, fejende strande. Ingen høj hotelkomplekser, ferie kun små bygder, hvor lokale guider kan lide at ledsage dig.

Mod øst mod Eregli, den gamle Heraclea Pontica. En nysgerrighed: nær den gamle by var kendt i dalen af ​​Acheron en hule udpeget sammen Heracles ville have ned i underverdenen for at bringe hellhound Kerberos til Kong Eurystheus. Du kan besøge grotten.

Tilbage i Akcakoca, kan du finde en lang række gode restauranter, ofte enestående beliggenhed lige ned til vandet. Gå en tur gennem gaderne i byen med mange traditionelle små butikker.

Akcakoca er en livlig venlige ferie, du bare nødt til at opdage det!