Icmeler attraktiv badeby i Tyrkiet

Den tyrkiske feriested Icmeler er omkring 8 km fra Marmaris, en af ​​de vigtigste feriesteder i Tyrkiet. Den flade strand i en bugt, på baggrund af pinjeskove og bjerge, er den største turistattraktion.
Den snoede strandpromenade, som strækker sig endda til Marmaris, omgivet af luksus hoteller, lejligheder og billige hoteller til din komfort og modebutikker, barer, restauranter og natklubber for din nydelse. De idylliske dage i Icmeler hjælpe dig slappe af og slippe for hverdagens stress.

Der er meget at gøre i og omkring Icmeler. Hvis du kan lide sol og surf dig Icmeler en glad turist. De gyldne sand og glitrende vand er meget populære. For sightseeing, Marmaris og de fleste af turist hotspots i og omkring Marmaris er let tilgængelige fra denne udvej.

Bygget af ioner, den Marmaris Slot 8 km fra Icmeler, er det nu et museum, der huser de mest fantastiske arkæologiske, historiske, etnografiske og nautiske udstillinger. Tag en pause og køre stille og roligt ud af byen og nyde den naturlige skønhed af området og få et glimt af resterne af en gammel civilisation. Så stop i Gokova, nord for Marmaris, ofte afbildet på et postkort. Gokova er også et populært mellemlanding for luksusyachter. Rejsen fra Içmeler til Degirmenyani, omkring 19 km mod vest, mange finder en spændende oplevelse. Længere mod syd landsbyen Turunç, også er et populært stoppested for luksusyachter. Landsbyen tilbyder komfort og traditionel gæstfrihed. Besøg en olivenlund (Guller Dagi Ciftligi) 5 minutter øst for Datça, det er en berigende uddannelsesmæssige og kulinarisk oplevelse. Den producerede her olie er af fremragende kvalitet, føler en flaske til at tage med hjem. Så er du nødt til at Selimiye at afslutte dagen med en smuk solnedgang, lokal mad og vin.

Nyd den dejlige oplevelse af at gå på vandet, såsom på stranden Kizkumu Orhaniye lige uden Hisarönü. En tur til vandfaldet nær landsbyen Turgut gør det til en spændende eventyr. På onsdag kan du besøge det ugentlige marked i Icmeler, men hvis du er på udkig efter tøj og souvenirs, du har brug på mandag til at markedsføre Turunç.
Hvis du kan lide den virkelige natteliv i Icmeler er flere natklubber og barer, hvor du kan danse til den lyse morgen.