Gümüldür afslappende ferie på den ægæiske kyst

Den tidligere fiskerby Gümüldür på den ægæiske kyst hører til de hemmelige tips til en afslappende ferie. Det behagelige klima, smukke strande og naturskønne landskaber oliventræer, citrus lunde og fyrreskove tilbyder en uforglemmelig udsigt.

En ferie i Gümüldür er også ideel til dem, der ønsker at lære fra tæt i Tyrkiet hverdagen. I de små landsbyer i området kan du stadig observere traditionelle liv på landet.

Gümüldür er omkring 70 km fra Izmir. Den landlige omgivelser i Gümüldür med sine brede sandstrande er en af ​​de yngste turistområder i det centrale Ægæiske Hav. Med de mange bugter og brede mandarin plantager, Gümüldür tilbyder smuk natur og en rolig ferie. Området har et behageligt klima, selv i højsæsonen. Resortet byder på flere restauranter og caféer. Udvalgte er primært fiskerestauranter.

Fra de omkringliggende landsbyer i centrum af Gümüldür kan besøges med flere buslinjer.

Gümüldür tilbyder 8 km af smukke sandstrande. Stranden nær Ahmetbeyli byder på fine hvide sand. Under din ferie i Gümüldür bør du helt sikkert tage tid til at besøge de mange seværdigheder. Med særlig besøg Priene, Milet, Didyma og Efesos på Selçuk bør absolut være på programmet.