Bogazici Köyü fiskerby mellem Milas og Bodrum

Bogazici er en lille fiskerby beliggende mellem Bodrum og Milas på den tyrkiske Ægæiske Hav. Landsbyen er stadig sover, ligesom i eventyret om Tornerose, men det venter på at blive opdaget.

I Bogazici synes at leve mennesker, der aldrig har været i Bodrum (25 km). Hvorfor skulle hun også nødt til at gå? Alt, hvad de har brug for at komme til at leve i havet, eller fra gårdene i det omkringliggende landskab. Milas dem til andre produkter, selv købe biler, der ikke vokser på jorden. Administrative spørgsmål er primært reguleret i Mugla.

Bodrum er meget langt væk, og alligevel så tæt på. I Bodrum, vil du finde alt Bogazici har ikke og omvendt.
tiltrække unge, som i mange tyrkiske landsbyer til byen, men vender tilbage efter mange års kærlighed tilbage til "Koy", som de kalder deres landsby kærligt (Koy = landsby).

Landsbyen har bevaret sin charme, takket være de geologiske forhold. Hvis kørsel fra lufthavnen til Bodrum, kan du se efter ca. 12 km en stor sø. Dette er fuglereservatet Tuzla, hvor du kan finde flokke af flamingoer i vinteren. Bag udgravningen Bargilya men især hvor græssende får og geder. Nu er vi tæt på Köys at opnå Bogazici vi skal dreje til højre ved udfletningen i retning af moskeen. Efter moskeen i landsbyen, begynder ikke virkelig spektakulært.

Alle Reest dykning nogle høns, katte og hunde, og hvis du er heldig en forbipasserende. Måske på søndag, markedsdag. Bogazici der har helt sikkert noget at tilbyde. Ved indgangen er blevet bygget et lille hotel. Rich tyrkiske jævnaldrende fra Istanbul, Izmir og Ankara er ivrige for en kulinarisk weekend til Bogazici.

Stedet er berømt for Tyrkiets bedste seafood restauranter. Restauranterne er også åbent om vinteren, indbyggerne i det fjerne region værdsætter kvalitet. Bogazici er, hvor fisken er spist. I havnen, er fisken landes, og du kan købe frisk fisk. Landsbyen har også et lille supermarked og café. Indtil for nylig var der endda et postkontor, men i dag tomater tørret eller brænde gemmes til vinteren. Sådan er livet i Bogazici.

På højderyggen er en række resorts bygget bag landsbyen, som hovedsagelig anvendes i sommeren eller weekender med tyrkerne. Om sommeren er der derfor en lille liv i Bogazici.