Alacati Tyrkiet for en idyllisk ferie ved havet

Søvnig og uberørt, med lave bjerge i horisonten, en rolig turkisblå hav og smalle brostensbelagte gader med hyggelige caféer og restauranter, den charmerende havneby Alacati tilbyder en idyllisk ferie ved havet på den tyrkiske ægæiske kyst.

Alacati er stort set uopdaget uden for Tyrkiet. Alacati er primært et sted, hvor tyrkerne, herunder en række nationale berømtheder tilbringe deres ferie og flygte fra turist skarer af Bodrum. Alacati er også kendt som en bedste windsurfing destinationer i verden.

I løbet af dagen er det stille i Alacati, når de fleste besøgende har forladt massevis til strandene omkring Alacati. Strandene spænder fra livlige strand klubber, hvor fester og koncerter begynder ved solnedgang, til mere intime områder for familier og rolige solbadere. De fleste strande er omkring 15 km fra byen, nogle kan kun nås med båd.

Alacati kommer i aften til livet, når det er i de brostensbelagte gader, på terrasser og i de finurlige antikke og gavebutikker overfyldt med lokalbefolkningen og turister. Andre går til barer på havnefronten, eller restauranter i havnen eller marina.

På omkring 15 minutters kørsel fra Alacati du finde en af ​​de førende vingårde, fra vagttårn og mens du nyder et glas vin, nyde den smukke udsigt.
Alacati også vært for en række festivaler og begivenheder, de for det meste finde sted i sommeren og efteråret. Smagninger, workshops og demonstrationer af lokale og internationale kokke.

Alacati ligger 45 minutters kørsel fra Izmir. Det bedste tidspunkt at besøge Alacati er perioden fra slutningen af ​​april til maj og fra september til oktober temperaturerne er god, og priserne er lavere end i højsæsonen.