Eski Karakaya bjerglandsby i Gümüslük

Er enig bjerglandsby Eski Karakaya øde Gümüslük, vil du kun finde på nogle kort.
Bag Gümüslük er en lille landsby Karakaya. Kara er farven sort og Kaya betyder sten eller klippe. Karakaya over Gümüslük og af de fleste ikke set som en landsby, men som en del af fiskerby.

Hvis du kører gennem den gamle Gümüslük retning Ortakent du når bjerglandsby. Hvis du nåede rundkørslen er kun 2 km til Karakaya. I landsbyen har allerede etableret de første midler, et varsel? Indtil nu går til det stille og roligt, og de lokale vil blive sparet nogen skarer.

Hvis du drejer til venstre ind i landsbyen fra hovedvejen, der fører en grusvej til toppen af ​​bakken. Nedenfor bakken stikker en lille landsby kaldet Eski Karakaya. Eski betyder gammel og denne betegnelse er virkelig ingen overdrivelse i dette tilfælde. Den lille bygd, der består af måske 50 stort set forfaldne stenhuse, venter på konservatorer. De bønner blev tilsyneladende besvaret, og pengene er nu strømmer mod bjerglandsby.

Hvad bliver bygget her er absolut det værd. De gamle sten skure, lader og huse fuldstændig restaureret. Priserne på de faldefærdige stenhuse stiger med forløbet af restaurering og har allerede nået et meget højt niveau. Det forventes, at Eski Karakaya vil være i et par år en af ​​de bedste steder på Bodrum halvøen.

Det er ikke så langt endnu, eller nogen tilbringer sin ferie i Eski Karakaya er meget afslappet. Forbipasserende se på fortiden, beundre de restaureringer og opfordres til at drikke te med de lokale.

 De gigantiske kaktus buske med deres grønne-røde frugter giver den monotone klippelandskab stadig lidt farve.

Om vinteren, når det Ægæiske gennemblødt af kraftig regn, de investorer, bygherrer og husejere tilbage i Istanbul og Eski Karakaya igen den forladte landsby, alene i kampen mod naturens kræfter.