Yahsi rejse mellem Bodrum og Turgutreis

På mange kort vil du Yahsi ikke opdage den lille landsby vest for Bitez og syd for Ortakent. Kystbyen er vokset i de senere år, så hurtigt, at de kartografer ikke kunne holde tilsyneladende. Yahsi er et godt alternativ til Bitez.

Yahsi ligner Bitez men måske noget familiairder. Bitez har mere grønt, men stranden i Yahsi bredere og derfor mere afslappet.

Lad os gå gennem D330, der fra Bodrum i Oasis, Metro und Mc. Anders går til Turgutreis. Ortakent vi bør virkelig dreje til venstre, mere præcist på Ortakentyahsi.
 Ruten langs havet gennem Bitez gennem Bergamut Cad er meget bedre, men i sommeren med 40 grader i skyggen tungere. Fra Ortakent går ned i det lange dal Yalı. Gennem den smukke, men nogle gange golde landskab, er det bedst i de tidlige morgentimer drev, så hænger det mindste noget friskhed i luften. Om eftermiddagen er den varme og de lokale ryttere allerede understreget af de mange udlejningsbiler.

Yahsi på stranden, rolige afkast. Stranden strækker sig over en længde på ca. 2 km. Fra stranden fører flere stier via hovedgaden, der løber parallelt med stranden, promenaden. Du vil finde caféer, små butikker og her og der en skoforretning.
I højsæsonen stranden er fuld, men ikke sammenlignes med Gümbet.
Mange lokale tager ferie Yahsi, vil du finde der er få udenlandske turister, men for det meste tyrkiske familier med børn. Ikke desto mindre, publikum er forholdsvis ung. Yahsi Bitez er lige så velegnet til alle målgrupper, som ikke behøver lyd for at overleve.
I midten af ​​stranden, vil du finde et vandsportscenter med en imponerende bjerg blæst i vandet. Den relativt ukendt strand Yahsi er faktisk storebror til Bitez. I fremtiden vil stillingen sandsynligvis vokse sammen.

Hvis du planlægger at gå ofte til Bodrum, du bedre ophold i Bitez, en dolmus fra Yahsi til Bodrum tager dobbelt så lang tid, men hvis du nogensinde ønsket har taget ferie i Bitez, jeg anbefale du overveje Yahsi til gå.