Tyrkiet Ferie i oktober

Hvis du gerne vil i oktober på ferie til Tyrkiet, klimaet er naturligvis temmelig vigtigt. I mange dele af Tyrkiet, kan du forvente godt vejr.

Tyrkiet har i den præ-sæsonen i månederne april, maj og oktober behageligt vejr til solbadning og svømning. Vejret i oktober er bedre end i den måned, preseason.
I sammenligning med sommermånederne, er der mere nedbør. Temperaturerne sjældent stige over 30 grader Celsius. Ekstreme temperaturer over 40 grader Celsius, kan du ikke forvente.
En badeferie er mulig på den sydlige kyst.
Du kan forvente behageligt Middelhavet efterårsvejr. Temperaturerne er ideelle til gåture på sydkysten.

tyrkiske Riviera
Den tyrkiske Riviera ligger på den sydlige kyst af Tyrkiet. Over en længde på mere end 250 km strækker det berømte turistområde i Taurusbjergene og bugten Antalya. På grund af den behagelige vejr, har den tyrkiske riviera været i løbet af året et populært turistmål. I oktober, kan du forvente temperaturer i den tyrkiske riviera vand på omkring 24 grader Celsius. I løbet af dagen kan temperaturen nå 25 grader, kan du forvente mere regn i slutningen af ​​måneden. Dette kan resultere i en eller to sammenhængende regnfulde dage.
Den østlige i oktober tyrkiske riviera tilbyder den bedste strand vejr i Tyrkiet. Udvalgte er Alanya, Side, Konakli, Avsallar Manavgat.

Turkish Aegean Coast
Temperaturer på Turkish Aegean er konstant over 25 grader Celsius. Havet er dejligt at en temperatur på 22 til 24 grader Celsius. Du kan forvente flere nedbør i slutningen af ​​oktober. Mens du kan forvente højere dagtemperaturer på den tyrkiske riviera, er der mindre regn på den ægæiske kyst.

Istanbul
De højeste dagtemperaturer i Istanbul beløber sol 20 og 21 grader Celsius. Lejlighedsvis du 25-30 grader Celsius læse termometer, i disse dage, du kan svømme i Bosporus,
Nedbør falder på mere end 10 dage. For en by i Middelhavet efterår vejr passende. Det ideelle tidspunkt at besøge Istanbul er juni måned, så falder mindst regn og temperaturerne er ikke så varmt som i sommermånederne.

Cappadocia
I oktober vejret i Cappadocia omskifteligt. På grund af højden (over 1.000 meter), temperaturen falder om natten til 5-10 grader Celsius. Men i løbet af dagen kan du stadig forventer en behagelig 20 grader. I centrum af Tyrkiets falder i oktober måned ringe nedbør. Cappadocia regner 3 til 5 dage. De bedste måneder at gøre en tur til Kappadokien er maj, juni, september og oktober.

Sortehavskysten
Oktober er ikke et godt tidspunkt at rejse til den nordlige kyst af Tyrkiet, kan hver dag gå regn. I princippet er der mere regn på den nordlige kyst af Tyrkiet eller den tyrkiske riviera eller ægæiske kyst. Selv i sommermånederne, kan du forvente nedbør. Den bedste vejr byder Sortehavskysten i månederne juni til september. I oktober, vil jeg ikke anbefale Sortehavskysten.

Hvis du ønsker at tilbringe en billig ferie i Tyrkiet uden for højsæsonen, så i begyndelsen af ​​oktober langt den bedste tid.