Backpacking i Tyrkiet

Backpacking i Tyrkiet, som ikke kan være hvor du tænke hurtigt. Selvfølgelig ved du Tyrkiet sol ferie i en af ​​de mange badebyer, men stadig ekstraordinære steder, er der også langt væk fra masseturismen.

Jeg vil beskrive nedenfor nogle interessante steder, du skal besøge, hvis backpacker sikker.


Olympos Cirali, hub backpacker på Lycian kyst. En hippie forlig opstod backpacker hub i Tyrkiet, træet huse i Olympos. Olympos er mødestedet for alle backpackere, der vælger Tyrkiet som deres destination. De er tiltrukket af yoga, vandsport og den smukke natur. Naturen er derfor, Olympus er så forskellige, er hele Olympos strand beskyttet naturområde. Det er på grund af Caretta Caretta havskildpadder. De lægger deres æg på stranden. Men Olympos Cirali er Chimaera, en kult sted, også kaldet Yanartas. Fra den klippefyldte bunden af ​​en bjergside i flere steder flamme ud, ud, bør du helt sikkert besøge ruinerne af den antikke havneby Olympos, om aftenen vil du møde backpackere fra hele verden i strandbarer.

Istanbul: Kombinationen af ​​øst og vest ved Bosporus. Byen med 15 millioner indbyggere og de imponerende navne. Hagia Sophia og Den Blå Moske er begreber, der også er forbundet til Istanbul. Metropolen har altid Europa og Asien tilsluttet og divideret med Bosporus. Byg en part i barer i Beyoglu og besøge Topkapi-paladset, som var i mange år hjemsted for de osmanniske sultaner og deres haremmer. Prøv de lækre snacks og retter på Galata-broen og gå shopping i Grand Bazaar i Istanbul. I Istanbul kan du finde alle de modsætninger, som du kan ændre dit sind, men.

Nemrut Dagi: med 2150 meter det højeste bjerg i det nordlige Mesopotamien (Mesopotamien). På toppen af ​​bjerget er en 50 meter høj forhøjning i form af en pyramide. Uforglemmelig er udsigten fra Nemrut ved solopgang. Den røde sol forvandler dalen til en mystisk udseende sted. Som du kan forestille kun i en film. Tag Nemrut Dagi i det østlige Anatolien afgjort på din tidsplan, du vil ikke fortryde det.

Göreme: backpacker tilholdssted i Cappadocia med varmluftsballoner. Cappadocia 'den eventyrland i det centrale Anatolien ", snesevis af varmluftsballoner flyder i morgen på 3.917m høje vulkan Erciyes skabte land. På og under jorden, vil du finde imponerende bygninger. Seværdigheder såsom hulen byen Derinkuyu. Tunnelen systemet er 14 etager ned i jorden, tusindvis af mennesker boede der.

De amazoner af Thermodon floden og Sortehavet. Sortehavet kyst af Tyrkiet, dvs. Sinope, te plantager i Rize, Trabzon og den lille by Üniye (tidligere kaldet Oneas), hvor amazoner af floden Thermodon boede. Historien om de amazoner går tilbage til det 14. århundrede. På det tidspunkt førte en byzantinsk generel elskerinde forsvarsmekanismer Oneas mod osmannerne.

Verden Wonder of antikken og ruinerne af Troja. Den Artemistemplet i Efesos og Mausoleet i Halikarnassos er blandt de syv vidundere i verden. Troy Alle kender historien om Homers Iliaden, som fortæller om den trojanske krig. Byen, der blev betragtet som uindtagelig, var af grækerne hjælp et kneb veroverd.De græske soldater gemte sig i en træhest, der blev givet af trojanerne for en velkommen gave. Under hilsen kom soldaterne fra hest og erobrede Troja.

Den tyrkiske Riviera er synonym med masseturisme, hvor du som backpacker intet at kigge efter, eller alligevel. Din rejse tager fra Alanya mod øst, min tip er Gazipasa med selv i højsæsonen tomme sandstrande og The Pirate Bay i Antiokia ad Cragnum. The Pirate Bay ruinerne af Antiokia ad Cragnum i Gazipasa er en hemmelighed tip. Det er ved siden af ​​ruinerne af den antikke by Antioch ad Cragum. De tilhører byen Gazipasa, 40 kilometer øst for Alanya. Endnu længere mod øst tager dig til Cap Anamur, en korsfarer slot Mamure Kalesi og en smuk udsigt over bjergene i Cypern.

Tyrkiet er en stor destination for nybegyndere backpackere. 90% af den offentlige transport er med bus. Bus billetter kan købes på de lokale rejsearrangører. I turistområderne du finde en butik på hvert gadehjørne. Fra den ægæiske kyst af Tyrkiet fra Istanbul, kan du gøre god brug af færgen.
Uden nogen problemer, kan du finde et hostel i Istanbul, Izmir og Kappadokien. Priserne spænder fra € 10, - til € 20, - per nat. På kysten af ​​Sortehavet og østlige Anatolien der er få hostels. Derimod kan du vælge fra en bred vifte af billige hoteller.
Airbnb er almindelig i Istanbul, Izmir, Antalya og de store resorts på den sydlige kyst.