De fleste smukke strande i Tyrkiet

Leder du efter de smukkeste strande i Tyrkiet?
Nedenfor er en oversigt over de smukkeste strande i landet, selvfølgelig, denne liste forbliver personlig og valget var ikke let.
Langs den 7200 km lange kyststrækning finder du et stort udvalg af strande og afsides bugter i Tyrkiet.


Nedenfor er de smukkeste strande i Tyrkiet, jeg håber en inspiration til din rejse.

Ölüdeniz Strand og Den Blå Lagune. Den Oludeniz strand med den blå lagune regelmæssigt navngivet i en liste over de 10 smukkeste strande i Middelhavet. Vandet er meget roligt og klart.
Kaputas strand ligger på den stejle kyst mellem Kas og Kalkan. Kaputas strand ligger under klipperne mellem Kas og Kalkan på den Lycian kyst. Den skjulte placering og det turkisblå hav gøre det en af ​​de bedste strande i Tyrkiet.
The Pirate Bay ruinerne af Antiokia ad Cragnum i Gazipasa er en hemmelighed tip. Det er ved siden af ​​ruinerne af den antikke by Antioch ad Cragum. De tilhører byen Gazipasa, 40 kilometer øst for Alanya. Det særlige ved bugten er den skjulte placering. Det er adskilt af en 40 meter høj klippe fra havet.
Butterfly dal ved Lycian kyst. Butterfly Valley ligger i nærheden af ​​Ölüdeniz på Lycian kyst. Ved afslutningen af ​​den tre kilometer lange dal er en smal sandstrand. Du kan komme til stranden til fods eller med båd fra de omkringliggende resorts.
Mermerli stranden mellem lystbådehavnen og klipper Antalya. Du har fra denne strand en vidunderlig udsigt over de skibe i havnen. De strandstole tilhører den øvre Mermerli restaurant.
Olympos strand ligger mellem ruinerne af Olympos og Cirali økoturisme resort på Lycian kyst, i provinsen Antalya. På grund af de mange skildpadder, som lægger deres æg her hvert år, det er under naturen. På den sydlige side af stranden løber en lille flod i havet. I dalen bag det ligger ruinerne af den antikke havneby Olympos.
Den Ilica strand i Cesme med varme kilder i havet og en god vind. Cesme er et af de mest ambitiøse kystnære byer i Tyrkiet. Byen er kendt som en sommer og weekend destination for high society af Istanbul og Izmir. Den lille badeby har Ilica strand på en af ​​de smukkeste strande i Tyrkiet. Vandet er altid behageligt varmt mange steder. Vindforholdene den tyrkiske ægæiske kyst, gør Cesme er et paradis for sejlere og kitesurfere.
Stranden Iztuzu i Dalyan. Introduktionen til Iztuzu stranden, en del af et beskyttet område er et lille eventyr. Boat ride er imponerende og fører dig gennem delta Dalyan floden til havet, forbi tilgroede grave, havskildpadder og uspolerede naturlige landskaber.
 Konyaalti Beach i Antalya. Denne strand forbinder det historiske centrum af Antalya, med det langt i baggrunden ligger Taurusbjergene. Det er et fantastisk sted at slappe af på stranden er rart strandstole og parasoller. Den kilometer lange sandstrand er aldrig overfyldt, vil du altid være et par rolige steder.
Cleopatra Beach i Alanya er beliggende i centrum af Alanya, byder på mange aktiviteter, strandstole og parasoller til rådighed.
Det er selvfølgelig kun et resumé og der er mange flere smukke strande i Tyrkiet, men jeg håber du har fundet nok inspiration til din næste ferie til Tyrkiet.