Camyuva ty på den tyrkiske riviera

Den udvej Camyuva ligger i den vestlige del af den tyrkiske riviera, på Lycian kyst. Stedet betragtes som den lillebror af den 10 km væk turist højborg Kemer.
Den relativt lille sted tilbyder forskellige fra stranden, vandreture, dykning, vandsport og klatring.

Camyuva de forsøgte at integrere de hoteller og resorts på en ansvarlig måde i landskabet. Alle turistområder i Kemer distriktet har forsøgt at gøre. Men strandene er tæt med klubber og resorts. Den nærliggende Kemer er en af ​​de smukkeste dykkersteder i verden, derfor kan Camyuva hilse mange vandsport entusiaster.

Opførelsen af ​​en svævebane til 2365 meter høje Tahtali, udvikling af Lycian Way, bidraget med en mere end 2000 år gamle langdistance vandrerute på tilbud i Camyuva. Især i foråret og efteråret er flere turister til Camyuva.
Den præ-sæson starter i april, på hvilket tidspunkt, dog endnu ikke åbne alle turistvirksomheder. I begyndelsen af ​​maj, hotellerne er næsten fuld, og priserne er stadig meget lavt i forhold til højsæsonen. Fra begyndelsen af ​​juni til September er meget travlt i Camyuva. Om vinteren, dog åbnede kun et par hoteller.
Vintersæsonen er ideel til når du ønsker at undslippe den kolde. En uge alle inklusive ferie er fra perioden fra oktober til november kan allerede bookes for omkring 150-200 euro.
Generelt priserne for en ferie i Camyuva sammenlignet med resten af ​​den tyrkiske riviera, i midten segment.

Camyuva der er omkring 30 hoteller. De fleste blev bygget i 90'erne, det er koncentreret direkte på stranden. En anden byggeboom var omkring år 2000, hvor var hovedsageligt mindre hoteller og resorts bygget. De er i en del i den tredje række fra stranden. Den plads til nye bygninger er blevet knappe. I de senere år har der kun været åbne to hoteller.
Strandene er reserveret og lukket af hoteller i de seneste år. For en strand i Camyuva, bør du helt sikkert bestille en af ​​de hoteller på stranden.
Syd for mundingen af ​​Agva er en frit tilgængelig strand. På denne strand på omkring 700 m
Ingen parasoller og liggestole.

De fleste klubber har deres egen strand barer, klubber og diskoteker. Derfor vil du finde en masse underholdning langs stranden. Selvfølgelig er der også nogle natteliv i centrum af Camyuva. For Festdeltagere Camyuva har masser at tilbyde, kan du gå helt i nabolandet Kemer.

Afstanden fra Antalya lufthavn til Camyuva ligger 65 km væk, overførsel gang din bustur er omkring 90 til 120 minutter.
Camyuva leve omkring 10.000 mennesker i sommermånederne dette tal vokser hurtigt til 30.000.

Samlet set Camyuva er særlig interessant for budget rejsende, der kan lide at tilbringe deres ferie i et stort hotelkompleks på havet.