Beldibi resort på den tyrkiske riviera

Kystbyen Beldibi ligger 20 kilometer vest for Antalya, på kysten af ​​den tyrkiske riviera.

På den 7 kilometer lange kyststrækning mellem fyrreskove af Taurus bjergene og havet, er en smuk sandstrand med mange små bugter. Hotellerne og klubbens faciliteter er blevet bygget i store grønne områder, lige ved havet og skovklædte bakker.

Prisniveauet for en ferie i Beldibi er gennemsnitlige i forhold til andre resorts på Tyrkiets sydkyst. Med den rigtige ved foden af ​​Taurus bjergene beliggende strande, Beldibi tilbyder en af ​​de smukkeste ferie scener på den tyrkiske riviera. Overførslen fra Antalya lufthavn til Beldibi er kort.
Beldibi kan findes hovedsageligt store hotelkomplekser og resorts. En rigtig center findes ikke. Beldibi er ligesom så mange andre steder kun dyrket i provinsen Antalya som følge af turismen. Følgelig centret selv er ikke særlig stor. Med undtagelse af de hoteller lige uden for landsbyen, kan du nå alt til fods.

Beldibi er et meget populært rejsemål for familier. Dette skyldes primært den korte afstand til lufthavnen, de billige pakke ferie priser og roligt hav i bugterne. Der er i forhold til steder som Side af Kemer par hoteller bygget i den anden eller tredje række.

 Den nærmeste lufthavn er Antalya (AYT), hvor du kan bestille især om sommeren en bedre pakke end en separat flyvning. Overførslen af ​​en konventionel shuttle bus, der også stopper på andre hoteller er omkring 60 til 90 minutter. Med den bil, du har reserveret på forhånd via internettet på en af ​​de otte biludlejningsfirmaer i lufthavnen, kan du nå hurtigt og nemt Beldibi.

De fyrreskove af Taurusbjergene nå ned til kysten, så det er ikke muligt at gå lange ture på stranden. I den nordlige del af Beldibi strand er åben, da Konyaaltibeach Antalya Beldibi støder op til stranden, er andre dele ofte reserveret af de hoteller for deres gæster.
Langs kysten er der flere offentlige parker og selvfølgelig de berømte tyrkiske strand boardwalks.

De fleste underholdning virksomheder er baseret i det nordlige Beldibi. Der er klubber, barer og diskoteker. alt præsenteres musikalsk. De fleste hoteller, især klubberne har deres egne natklubber og barer, hvor du kan feste. Vil du have endnu flere parter, så selvfølgelig kan du gå til Kemer og Antalya.