Amasra, Cakraz og ædelstene Sinop om Tyrkiets Sortehavskyst

Tyrkiets Sortehavskyst  er en populær destination for familier og singler. Tyrkiets Sortehavskyst er præget af smukke landskaber, men også en meget speciel atmosfære.
Især de smukke bugter formået at fortrylle med en idyllisk naturlige, behøver du ikke ofte finder mere i denne renhed. Normalt tilbyder alle de steder, en god mulighed for at slappe af, meget populære er populære Side Akcakoca.
Zonguldak er et af de steder med en meget veludviklet infrastruktur.

De bedste strande, se dog de steder Amasra og Sinop. Du vil også finde en række afsondret og smukke bugter, der indbyder til at slappe af i en endeløs afsides beliggenhed.
I disse bugter vil du finde den fred, du ønsker, fordi bugterne er ikke overfyldte.
Hvis du vil opleve noget mere skal du nødt til at udforske havnebyen Samsung. Bedst kendt er stedet Uzungöl, her præsenterer den tyrkiske Sortehavskyst som en vidunderlig og fantastisk beliggenhed. Uzungöl er en af ​​de mest fotograferede landsbyer på den tyrkiske sortehavskyst.

Amasra
Halvøen Amasra placeret på to klippefremspring og omgivet af en imponerende klippekyst er en absolut perle på den tyrkiske sortehavskyst. Den maleriske by var engang en gammel aftale og var i det 12. århundrede. v. Chr. etableret. Dens nuværende navn arvede den tidligere Sesamos, persisk prinsesse Amastris. Fønikere, romere og byzantinerne, sat deres præg på denne dag, i den berømte havneby.

Vidnesbyrdene fra denne periode er udstillet i det arkæologiske museum i Amasra.
I året 1460 tog Fatih Sultan Mehmet i Amasra. Fra bakken Bakacak undrede osmanniske erobrere over imponerende skønhed af byen. På et forbjerg kan du stadig finde resterne af en udsmykket byzantinsk citadel Fatih Sultan Mehmet blev forvandlet til en moské.

Cakraz område
Cakraz er en typisk fiskerby med smukke strande, gode overnatningsmuligheder og fine restauranter. På vejen mellem Inebolu og Cakraz med mange kurver går gennem bjergene.
Bag Cakraz er stedet Kurucasile, et sted berømt for opførelsen af ​​fiskerbåde. I nærheden ligger Gideros bugten, strande, indkvartering og restauranter gør det til et populært feriemål. Især her den traditionelle tyrkiske arkitektur udfolder og skaber en dejlig atmosfære.

Sinop
Sinop, havnen og badeby ved Sortehavet, er hovedstaden i den tyrkiske provins Sinop i det nordlige Anatolien. Byen har næsten 35.000 indbyggere, 50.000 indbyggere selv i sommermånederne. Sinop ligger på overgangen til halvøen, der ligger til fastlandet. På det smalleste sted er kun 200 meter bred. Sinop har spillet en vigtig rolle som kulturelle og kommercielle centrum ved Sortehavet over mange årtusinder. De ældste spor af menneskelig bosættelse går tilbage til bronzealderen.