Gazipasa øde strande i Tyrkiet

Indbyggerne i Gazipasa i Tyrkiet lever hovedsageligt fra landbruget. Det mest kendte produkt eksport er en slags pisang, som kun vokser i dette område. bor i byen på 23.000 mennesker, det hele distrikt har 48.000 indbyggere. Nabolande provinser er Alanya i vest, mod nord og Sarıveliler Anamur i øst. Byen Gazipasa er en smal stribe land mellem Taurus bjergene og havet.

På grund af tilstedeværelsen af ​​en lufthavn Gazipasa vil også i rivende udvikling i de kommende år. I byen er kun et par hoteller og resorts. På strandene er langtfra så overfyldt som resten af ​​den tyrkiske riviera. Nogle gange er de endda opgivet, selv i højsæsonen, hvilket giver ekstra charme Gazipasa

En ferie eller en dagstur til Gazipasa er stadig et insider tip. Manglen på skarer skyldes ikke fordi byen ville ikke have noget at tilbyde. Det modsatte er tilfældet, vil du finde i Gazipasa mange naturlige strande og mere end 2.000 år gamle ruiner nær kystbyen.

Priser for fly til Alanya-Gazipasa på samme niveau som i Antalya. Men der er ikke mange direkte flyvninger. De fleste flyvninger går via Ankara eller Istanbul, men det kan ændre sig i de kommende år.

Jeg anbefaler dog, dig til at booke et hotel i de omkringliggende byer i Kargicak Mahmutlar, dette primært på grund af de dårlige anmeldelser af hoteller i Gazipasa. Du kan finde et bredt udvalg af lejligheder og bungalows i Gazipasa

Strandene i Gazipasa er mere eller mindre opgivet, selv i højsæsonen. Der er nogle hoteller i området. Turister fra Alanya kender regionen knap. Gazipasa du velkommen til at ringe til en "tip" på den tyrkiske riviera.
Byens Stranden strækker sig over en længde på 2 km. I øst er det afgrænset af havnen og ruinerne af Selinus. Den vestlige ende er dannet af klipper, en gammel fort og pirat grotte. Lige ved siden af ​​indgangen er en hyggelig lille restaurant. På restauranterne på havnen liggestole og parasoller kan lejes. På den anden side af havnen er 1,5 km lang, bred sandstrand. Du vil ikke finde restauranter, vil de lokale folk ikke glemmer at svømme. For en rolig dag uden en masse andre besøgende til stranden er perfekt.

Langs motorvejen D-400 mod Anamur er en klippe på Koru. En trappe fører over 200 trin ned, i en lille afsides bugt.
Klipperne på Antiokia ad Cragum. Udover ruinerne af Antiokia, vil du finde denne lidt skjulte bugt (min top tip Gazipasa).
Hvis du ønsker at tilbringe din ferie i Tyrkiet i en afsides, smukke strand? Så bare Melody strand i samme pensionat, til dig. Stranden kan nås via D-400 mod Anamur i cirka 30 minutter (20 km).
En anden strand beliggende på kysten af ​​den lille landsby Yesiloz, kan du nå det i cirka 15 minutter.

Nattelivet spiller i Gazipasa primært på i barer og klubber i hotellet. Hvis du ønsker at gå, men med glæde og ofte Alanya sandsynligvis et bedre sted for dig. For en tur til Tyrkiet, kan du tage en taxa eller dolmus.

Jeg forventer Gazipaþas mange år vil forblive rolig turistby. Jeg tror ikke mange klubtilbud og hoteller all inclusive skal bygges i den nærmeste fremtid.
Måske operatører vil aldrig opleve byen med sine lange sandstrande og skjulte baaien.wellicht.
En ferie i Gazipasa garanterer absolut hvile og afslapning.