Tekirova lille ferieby på den tyrkiske riviera

Den lille udvej af Tekirova ligger 75 kilometer syd for Antalya i Kemer distriktet i Tyrkiet.
I de seneste år, den lille landsby udviklet sig til en blomstrende turistby på den tyrkiske riviera. Langs stranden i Tekirova findes hovedsageligt altomfattende klubtilbud. De tilbyder god værdi for pengene. I gennemsnit de er lidt billigere end de andre hoteller på den tyrkiske kyst.

Tekirova er overgangen fra det turistede tyrkiske riviera på Lycian kyst. Du især mærke til, at kyst nær Tekirova ikke er så stærk bygget. Men der er primært i havet alle inlcusive hoteller og klubber. Landsbyen ligger på en stor slette ved foden af ​​Taurus bjergene.
Centrum af Tekirova er omkring 2 km fra sand og stenstrand.

En af de mest interessante seværdigheder i Tekirova omfatter den botaniske have og krybdyr park EKO Park Tekirova, bugten af ​​den gamle by port Phaselis og Olympos strand beliggende i naturparken, i nabolandet Cirali.

For et pulserende natteliv ikke bør være i Tekirova, natteliv foregår primært i hotellets barer og natklubber. Kemer, som kan nås med bil på 20 minutter, vil du finde nogle af de kendte natklubber på den sydlige tyrkiske kyst.
Tekirova er en turistattraktion for familier og budget rejsende. Priserne er rimelige og hotellerne har store vandlande og vandrutsjebaner helt fokuseret på unge besøgende.

De fire og vijsterren hoteller er næsten alle på stranden syd for centrum er placeret. I den anden eller tredje række er næppe nogen hoteller bygget. De opholdsudgifter i Tekirova er lidt under gennemsnittet for den tyrkiske riviera. De fleste hoteller er booket i sommermånederne primært ved familier. Detaljerede anmeldelser af hoteller med billeder kan findes på TripdAdvisor.

Den nærmeste lufthavn til Tekirova er Antalya. Transport til Tekirova fra Antalya lufthavn tager omkring 80 til 120 minutter. Tekirova har middelhavsklima.