Konakli resort på den tyrkiske riviera

Konakli ligger i provinsen Antalya, nær den provinsielle by Alanya. Den direkte placering på Middelhavet og det milde klima på den sydlige kyst af Tyrkiet, har sikret, at Konakli i de seneste to årtier har udviklet sig til en travl badeby.

Konakli du kan tilbringe dagen liggende på stranden, er aktive i vandet, men også fejre indtil de wee timer. Konakli er et perfekt feriemål for alle.
Den intensive udvikling af turisme infrastruktur, er fra en lille landsby lavet en by med mere end 30.000 indbyggere.

Selvfølgelig Konakli er en ideel sommer destination, men hvis du ønsker at slippe for vinteren i dit eget land, vil du føle i Konakli i en længere periode derhjemme.
Konakli har mere end 300 solskinsdage og 3.000 solskinstimer om året. I højsæsonen fra juni til september kan du forvente en gennemsnitlig temperatur på 30 grader Celsius og mindre end en regnvejrsdag hver måned.
Hoteller og resorts i forskellige kategorier og prisklasser tilbyder næsten hele året rundt til deres tjenester.

Den østlige tyrkiske riviera er en af ​​de bedste ferie destinationer i Middelhavet. Konakli og Alanya tager på forskellige rejseportal i første omgang. Kvaliteten af ​​udbudte tjenesteydelser, på trods af de lave priser ikke værre end i andre lande og regioner.
I Konakli finder du 5-stjernede all inclusive beach resorts, samt små gæstehuse og lejligheder.

Den sandstrande mellem Side og Alanya på den tyrkiske riviera er blandt de smukkeste i Tyrkiet. På strandene i Konakli i de seneste år bygget mange klubber og hoteller. Der er nu engang bygget en anden række fra stranden. Men stranden er let tilgængelig og frit tilgængelige.

Så snart solen går ned midt i Konakli fyldes med turister fra hele verden. Klubber, natklubber og barer er tilstødende butikker og butikker tilbyder deres produkter indtil midnat. Den mest berømte klub i Konakli er Sommerhaven.
Alanya ligger kun 12 km væk, du kan kaste ind i havnen distriktet i vilde natteliv.

Konakli kan nås via Antalya Lufthavn i den vestlige del af Gazipasa lufthavn i øst. Fra Antalya tager en overførsel til Konakli ca 1 1/2 til 2 timer (110 km). Drevet fra Gazipasa (60 km) er 60 til 90 minutter lidt kortere.

Konakli selv har ikke mange attraktioner, men er en af ​​de typiske feriesteder på den tyrkiske riviera.