Göynuk badeby i den tyrkiske provins Antalya

Göynük er en turistby i den tyrkiske provins Antalya. Göynük er ca 40 km fra Antalya lufthavn.

Den tidligere fiskerby Goynuk har kun vokset i de senere år i en blomstrende turistby på den tyrkiske riviera. Goynuk kan konkurrere godt med andre tyrkiske resorts, på grund af den relativt korte afstand til lufthavnen og god pris-ydelses-forhold af de nybyggede hoteller. Goynuk især med familier et populært turistmål. Den turistmæssige infrastruktur er meget veludviklet.

Goynuk var engang en lille fiskerby med omkring 600 indbyggere, derfor kan findes i centrum få hoteller og restauranter. Nattelivet og butikker kan alle findes i nærheden af ​​hoteller beliggende på stranden. Den bedste infrastruktur tilbyde de hoteller, som er omgivet af store haver og privat adgang til stranden. Men disse er også de ældste hoteller,. De nyere hoteller beliggende på den anden og tredje rækker er også omgivet af haver, de er ikke så store som hotellerne, som er placeret direkte på stranden. Ofte kan du bruge faciliteter (strand stole, paraplyer og strand) fra stranden.

Når du booker jeg anbefale dig derfor at sikre direkte adgang til stranden. For en liste over hoteller med anmeldelser og oplysninger om adgang til stranden er på TripAdvisor. Der har du også direkte prissammenligning af forskellige hoteller i Goynuk.

Interessante seværdigheder omfatter Göynükcanyon og Dino-og forlystelsespark Göynük. I nærheden er byerne Kemer og Antalya, med mere end 2000 år gamle ruiner, strande, shopping og et pulserende natteliv.
De fleste hoteller har deres egne barer og natklubber. De fleste gæster fortsætter aftenen på hotellet. I centrum af byen er der også restauranter, barer og udendørs diskoteker, der er meget overfyldt i højsæsonen. Fremragende skaldyr, bøffer og traditionelle tyrkiske retter serveres på "Forellenhof Goynuk Fish & Steak House".

Goynuk er feriemål for alle der kan lide at ønsker at tage en uge af afslapning i en altomfattende hotel uden alt for meget længere.