Hvordan at leje en billig bil i Antalya?

Hvordan at leje en billig bil i Antalya, den solrige badeby i Tyrkiet? Der er flere måder, hvordan du kan gøre dette. Du kan bestille bilen online, gennem dit hotel, eller direkte med den lokale biludlejningsfirma.



Der er nogle ting du skal kigge efter. I vintermånederne leje biler i lufthavnen, men også i turistområderne, næsten aldrig reserveret. I modsætning til de måneder i højsæsonen fra juni til september.

I denne periode skal du fokusere på Gazipasa lufthavn, men ikke overrasket Antalya dig en bil kan leje mere. Især hvis du beslutter at modregne direkte til ankomsten til lufthavnen, er det muligt, at ingen bil er til rådighed. Spørg i tide.

For at booke en bil, kan du selvfølgelig gå til de sædvanlige hjemmesider. De fleste biler er Europcar og Sixt i Antalya lager.
I turist steder kan bookes på de lokale udlejere. Lokal og uafhængig er egentlig ikke en god beskrivelse, fordi de ofte er i kontakt med de store udlejningsselskaber. En plade af Europcar normalt hænger på væggen.

Nogle hoteller tilbyder udlejningsbiler som en ekstra service for deres gæster. Bilen er så ofte direkte parkeret på parkeringspladsen ved hotellet. Der kan du også returnere bilen. Forbeholdet på hotellet er ikke den billigste måde at leje en bil. Normalt betaler du direkte til hotellet eller efter en ekstra service gebyr.

Fra din plads, men du over hele internettet sammenlignet Europcar og Sixt priser. Nogle gange vil du finde store rabatter og tilbud.

Hvis du stadig ønsker at booke gennem hotellet eller i Antalya, er du nødt til at forhandle. De anførte af leverandører priserne er ikke mejslet i sten. De er en indledende grundlag for forhandlinger, med en lille bargain prisen bør være mindst 30% ned. Vær opmærksom på forsikringen. Tag i Tyrkiet altid fuldt videst mulige forsikringsmarked. I større byer som Antalya, Alanya, eller langs kystvejen trafik er godt organiseret, men selv her tegnene er ofte overset. Sælgerne ofte forsøge at sælge ubrugelige ekstra forsikring (ekstra glas forsikring), er du så meget ofte forsikret.

Du kan normalt finde de billigste leje en bil fra den lokale udlejningsfirmaet, forhandle ejendele og se forsikringen.
Online booking med Europcar eller Sixt er den sikreste måde at finde en bil. Book gennem den danske hjemmeside, nemt, og du kan i lufthavnen efter ankomsten lige vej kørsel.