Gümüslük specielle atmosfære i Bodrum

Gümüslük i det ekstreme vestlige spids af Bodrum halvøen, et par kilometer nord for Turgutreis tilbyder en meget speciel atmosfære.

Gümüslük adskiller sig fra de andre steder på Bodrum halvøen, det er nok hovedsageligt på grund af den strenge afvikling fryse, og at tiden i tvivl ikke.

Gümüslük blev bygget på fundamentet af den gamle antikke by Myndos, netop fordi bugten ikke skal gøres til en "konkret" bay. Myndos kunne dukke en sand skat, men kapaciteten af ​​arkæologerne i Tyrkiet er blevet fuldstændig opbrugt.

Men ånden i Myndos lever stadig videre i Gümüslük. Du vil opdage, at fortiden er til stede, og det ændrer også en lille gave shop noget.
Hvis du kommer fra Turgutreis er et tegn med en henvisning til en jazz bar, og det tyder på, at det ser nye Myndos er anderledes. I stedet for højt hip hop fra ringere højttalere, er vi her konfronteres med jazzede toner i ordentlig holde med den generelle stemning. Det sted, du kan bare ringe temmelig stille og reserveret.

Gümüslük har længe været den mest berømte hemmelige tip i den intellektuelle scene i Istanbul. Kunstnere, indflydelsesrige erhvervsfolk og politikere har deres sommerresidens her. Hollywood-stjerner incognito indsende til kysten. Under en forretningsmiddag, gæster fløjet med helikopter. Du vil dog ikke mærke på seerne er man ikke nødt til at vente i Gümüslük. Så ville der opstå en situation, hvis i Golturkbuku, hvor den maleriske by helt gået under hovedstaden.

De gamle Myndos kan opdeles i to dele, den gamle del ned til havnen og den noget højere beliggende anden del, ikke værdig postkort, som bosatte tallene. Nede ved naturhavn selvfølgelig kan du finde gode restauranter, men der er bedre restauranter på Bodrum halvøen. Selv om begge restauranter, som du næsten snubler har et godt ry, de er en smule dateret. Men de er velbesøgt, selv om vinteren.

For en sød snack bør du stoppe på det lokale lille bageri og konfekture. Om morgenen spreder bageri en uimodståelig duft. I bageriet daglige nyheder diskuteres, så du kan blive nødt til at vente. Det er en af ​​de små søde detaljer, der gør så speciel ophold i Gümüslük.

Gümüslük du kan besøge de bedste i pre-season. Nyd fiskerbyen du vil bestemt ikke fortryde det.