Akyaka ferie uden masseturisme i Tyrkiet

Er du på udkig efter en ferie uden masseturisme i Tyrkiet og ønsker at nyde den smukke hav, det krystalklare vand og stranden uden store hoteller. Ønsker du at nyde den lækre lokale retter i hyggelige restauranter og vil gerne sidde udenfor, i små caféer, te huse og øl haver? En livlig landsby med masser af tyrkiske offentlige og få udenlandske gæster, hvor du er virkelig velkommen.
Så gå til Akyaka.
Akyaka ligger mellem Bodrum og cirka 30 km fra Marmaris. Akyaka tilbyder ro et livligt sted med ingen hoteller højhus.
I lavsæsonen er det bemærkelsesværdigt stille i Akyaka. I højsæsonen er det en populær destination for tyrkiske gæster, primært restauranter med fremragende køkken, som er kendt langt ud over grænserne i regionen sætter pris på.

Stranden er lige uden for døren, selv vandet ved byens strand med en lille strandpromenade er helt klart.
Kysten uden for byen er stort set beskyttet, bør der ikke være nyopførte og eksisterende bygninger bør ikke øges.
Som et resultat af disse mange år eksisterende regler, kan du stadig nyde nær Akyaka af uspoleret natur, som er blevet sjældne på den tyrkiske kyst.

Centret er placeret lige over havet. Der er en række butikker for daglige behov: slagter, bager, grønthandler og et lille grøntsagsmarked og et par restauranter.
Fra centrum til havnen og de fleste af restauranter, barer og caféer ligger omkring 500 meter. I havnen både, der tilbyder udflugter. Fiskerne i landsbyen har her deres skibe. Du kan se aflæsses så den daglige fangst, eller garnene er repareret.

Ved siden af ​​parken ligger den lille by, foran finder du taxaholdeplads og også udgangspunkt for busser til Marmaris og Mugla.

En særlig Akyaka er en lille flod kaldet Kadin Azmak, det flyder gennem byen. Floden udspringer de nærliggende bjerge og selv gør om sommeren vidunderligt klare koldt vand.

Kitesurfere kan kontakte et professionelt køre surf center. noget uden for Akyaka vil finde ideelle betingelser i den lille by Gokce. Surfing med synet af bjergene og Akyaka giver dig en fantastisk følelse.

Strande i nærheden Akyaka
Kør syd til Marmaris, bøje lige efter bugten Gokova, nu får du ind i en turisme uberørt område. Landbrug og traditionelle levevis sejre. Denne region er kendetegnet ved en meget smuk natur, frodig vegetation og smukke bugter.