Eski Foca resort på den nordlige Ægæiske

Eski Foca Tyrkiet er et ideelt feriemål. En hyggelig havn, hvor selv det lokale fiskeri er stadig aktive, mange restauranter og to meget nice hoteller.

Små fiskerbåde langs promenaden og friske fisk, som tilbydes den nysgerrige seeren. Små gyder og gader, begrænset trafik, inviterer dig til at slentre og talrige caféer og værtshuse at blive hængende. Meget livlig og farverig det er her, dybt i nat du føler dig ren ferie glæde.

Eski Foca har ingen masseturisme, private initiativer og larmende natklubber sparet vacationer. Den barske kystlinje byen dikterede arkitekturen. Den lange strandpromenade snor sig langs kysten og flere bøjninger giver områder med mange restauranter, butikker, men også en stille promendade og små parker.

Jeg nød især restauranter med udsigt over livlighed af badebyen og meget velsmagende, billige fisk og skaldyr. I løbet af dagen kan du læse en bog i te haven eller en udflugt i området.
Izmir, den tredjestørste by i Tyrkiet er kun 70 km, Pergamon og Efesos er andre spektakulære seværdigheder, du kan besøge let fra Eski Foca på en dag.