Kekova en smukke region i Tyrkiet

Kekova er virkelig et smukt sted i Tyrkiet. Kekova er mere end blot ca. 7 km lang ø mellem Kas og Demre overfor Castle of Simena. Hele regionen af ​​kyststrækningen også landsbyerne Nestle og Kaleköy.

Jeg elsker stedet, det er så smuk og afslappende. Det er ikke underligt det er så populært med sejlere. Den britiske kongefamilie ikke vil glemme. Prins Charles var et par år siden med Camilla og hans sønner.

Med bil kan du nå Kekova ved at tage afkørslen på motorvejen Kas-Finike og 19 km kørsel til nestle. Du vil passere landsbyen Kılıçlı, der ligger i en dal. Kılıçlı er et af de få steder i Tyrkiet, hvor du lejlighedsvis kan se et par ikke turist kameler.
I Ucagiz, kan du leje en båd.

Kekova er også ofte inkluderet i en række forskellige dagsudflugter fra Demre, Kas eller Kalkan fra. Ofte du får på en båd med et glas bund, så du nemt kan se de sunkne gamle bygninger og mure. Regelmæssigt vi stopper for svømning, især tage din snorkling.

Nestle er en lille malerisk fiskerby og havn i regionen, er det stadig en temmelig søvnig og fastsat tilbage sted. Det har mange gode fisk restauranter på havnen, gamle hvide bygninger dækket med bougainvillea og små gavebutikker. Du kan besøge nogle af ruinerne af Teimiussa, ved at gå til den østlige side af havnen. Der er en række af gæstehuse, som dog hurtigt besat i sommermånederne, så book i god tid. Nestle er populær blandt sejlere og bådejere, men med vandrere, efter den lange afstande gangsti, Lycian vej fører forbi landsbyen.

Kaleköy er tilgængelig med båd, under en udflugt i Kaleköy ofte stoppet for en kop kaffe eller en snack, så gå gennem de snoede gader, se slottet og Lycian sarkofager. Det er en meget malerisk lille sted, og en af ​​de cafeer, den bedste hjemmelavede is jeg nogensinde har spist, og det er ikke langt fra hvor vil fortøje din båd.