Bozburun halvø syd for Marmaris

Den halvø Bozburun ligger syd for den travle by Marmaris. Denne placering på den sydligste spids af den ægæiske kyst af Tyrkiet er et af de mest uberørte områder i den sydlige del af Tyrkiet.

Hvis du ønsker fred og ro på din ferie, kan jeg anbefale Bozburun halvø. Det plejede bugter og steder på halvøen især populær med sejlere, men da de tidligere knoldede, smalle grusveje blev opgraderet til asfalterede veje, kan du søvnige landsbyer endda nå med bil.

De få gamle relikvier, som du kan udforske her er uberørte og vilde. Blandt resterne af de gamle forlig Thyssanos er dele af bymuren, spor af fundamenter og på bagsiden af ​​bakken ruiner af en væg. Over landsby Bozburun på Asar bakke ligger ruinerne af forliget Larymna. Opstigningen tager omkring 30 minutter. Dele af byens mure og ruinerne af gravene er spredt over landskabet. Fra bakken har du en vidunderlig udsigt over Bozburun.

Den mest berømte sted i Bozburun halvøen er den by på vestkysten. Den tidligere svamp dykkere og fiskerby har tilpasset til de krav, de sejlere og yacht ejere. Omkring marinaen er flere restauranter, supermarkeder, souvenirbutikker, et posthus, et vaskeri, et apotek og et par husly. Hver tirsdag afholdt en basar i landsbyen Bozburun.

 Bozburun er også kendt som et vigtigt center for skibsbygning. Her den berømte gulets er bygget af flere små familievirksomheder. Gulets er de massive, tunge træskibe, med turister på udflugter for at opleve en stor oplevelse. For sommersæsonen, skal bådene være operationel, hvert efterår for Bozborun finde gulet international festival.

Sydøst for Bozburun ligger landsbyen Sögüt, der har været stort set uberørt af turisme. Sögüt er et landdistrikt forlig, spredt to fag. Omkring dock højre på vandet, at nogle restauranter venter på de sultne sejlere.
I den sydlige halvdel af halvøen Bozburun er landsbyen Taslica. Den lille bjerglandsby har kun turister passerer igennem. Lejlighedsvis Drikker passerer vandrere en kølig drink i den lokale tehus, de er en velkommen forandring i det daglige liv i de lokale.