Patara Tyrkiet fascinerende strand og klitter

Patara for mange, måske en ukendt destination i Tyrkiet har den længste uafbrudte strand i Tyrkiet, 18 km lang og op til 400 meter bred. Denne strand er simpelthen enestående. Det er ikke kun den længste og mest smukke sandstrand Tyrkiet, men ifølge en undersøgelse af britiske rejsearrangører måske den smukkeste strand i verden, endnu bedre end mange mange strande i Caribien. Der er kun én ulempe, der er få træer, så lidt skygge, kun så godt i solen. Vandet er helt rent, meget lavvandet på kysten, meget børnevenligt, med tilstødende store klitter og alle mod den maleriske kulisse af de mægtige Taurus bjergene.

Patara er stadig forblevet en lille landsby, med små restauranter omkring landsbyen torv, en række landsby butikker, moské og dolmus station. I skyggen sidder gamle mænd, de har en chat, en traktor jager en kylling fra gaden. En landsby, hvor du kan slappe af.

Kæmpe klitter over ruinerne af det gamle Patara, alt er et stort naturreservat. Hoteller bør ikke bygges på stranden, fordi det også er grobund for havskildpadder. Du skal kun høre bølgerne og vinden. Et sted for folk, der sætter pris på naturen.

Patara var engang en religiøs center for den kristne verden. Ruinerne af tre magtfulde kirker kan stadig findes. Officielt i verdenshistorien Patara opstod efter erobringen af ​​Alexander den Store i 333 v. Chr. Patara var den vigtigste havn i Lykien, midt i Middelhavet. Egyptiske handlende germanske legionærer, romerske embedsmænd og Lycian Patriciere boede i storbyen på Xanthos.
Hvis du har gået til stranden kan man se ruinerne af de triumfbuer af Metius Modestus, en romersk guvernør fra det 2. århundrede ikke overse. På den gamle havn, væggene i den gamle kornkammer. Den gamle badehus og en korintiske tempel er andre attraktioner.

Patara er stadig en hemmelighed destination kan, ingen masseturisme, ingen store hotelkomplekser, men lidt grundlæggende, venlige, håndterbar landsby, hvor du kan tage ensomme gåture på den lange strand.

Patara er en unik kombination af tyrkiske gæstfrihed, ruiner og en naturlig landskab, der er forblevet uforstyrret.