Kumköy resort på den tyrkiske riviera

Den lille udvej af Kumköy blot et par kilometer vest for Side, i provinsen Antalya på den tyrkiske riviera. Byen ligger mellem Antalya og Alanya, i et område kendt for sine smukke strande og mange arkæologiske udgravninger. I Kumköy selv definere mange små barer og gemmer billedet og gøre Kumköy en populær destination for ferie i Tyrkiet.
Alligevel er det i Kumköy betydeligt mere stille end i nabolandet Side, en af ​​de mest populære feriesteder på den tyrkiske middelhavskyst. Hele vejen fra Liverpool til Kumköy ligner en slags promenade foret med butikker og restauranter.

Kumköy venter med en smuk sandstrand, hvor du kan deltage i mange former for vandsport og solbadning. Byen er meget turist udvikling og mange hotelkomplekser vidnesbyrd. I Kumköy kan du forkæle dig selv som turist og fuldt ud nyde din ferie i Tyrkiet.
Små og store hoteller kommer i alle prisklasser, hvilket resulterer i en blandet crowd fejrer helligdage i Kumköy.
Strand elskere, familier med børn, samt kulturelle turister kommer her i Kumköy pusterum. Af kulturel interesse er primært Side med sine mange attraktioner. I området er kendt i oldtiden som Pamfylien, har mange bygninger er bevaret. Templer, ruiner og søjler er blot nogle af de fortidsminder, som afspejler regionens historie i en imponerende måde.
Naturelskere kan også nyde Kumköy. Ud over den undersøiske verden også gør skildpadden befolkning på strandene vest for Side for en forestilling, der ikke bør gå glip af naturelskere.
Vandreture i det omkringliggende landskab langs de mange arkæologiske fund og de dramatiske klipper, gøre din oplevelse af naturen og helligdage i Kumköy komplet.