Öludeniz Tyrkiet vil du finde dig selv i Caribien

Hvis du ikke har råd til en ferie i Caribien, er der for dig på Middelhavskysten i Tyrkiet et billigere alternativ. Den Blå Lagune i Oludeniz, et vidunderligt feriemål med endeløse, sne-hvide strande, grønne pinjeskove og azurblå vand. De smukke strande er omgivet af klipper.
I modsætning til hvad navnet "Oludeniz" antyder ( "Dead Sea"), lagunen langt fra uddød i sommermånederne, som mange europæiske turister føler sig mere som en overfyldt pool i august. Stranden blev erklæret et naturreservat. Kort efter Ölüdeniz som et uspoleret område af jord blev klassificeret i verden, blev startet med turisme udvikling af området. Et eksempel er Hotel Village Hisarönü Koy og Ovacik. Den kilometer lange strand i det nærliggende Belcegiz er overfyldt i sæsonen. Den, der ønsker at tilbringe en rolig ferie ved havet, og håber på en ensomt sted at bo, kan bedre se ud over Oludeniz området. Et godt alternativ er Calis strand nord for Fethiye. Den Sovalye øen er også et godt alternativ. Ölüdeniz er cirka 15 kilometer fra Fethiye.
Ferie Belcegiz, dans og feste. Hvem ønsker at spise godt på ferie skulle kigge på Belcegiz til Restaurant Tur Kumsal. Restauranten er placeret på havnefronten, gæsterne overse vinmarkerne og sidde på en smuk tagterrasse og nyde den afslappede og hyggelige atmosfære. På menuen sammen traditionelle tyrkiske køkken, især pizza og friskfanget fisk. Den velsmagende pide brød bages i sin egen træ ovn. Hvem er bange efter alle former for kulinariske lækkerier at være steget meget vægt kan Belcegiz ekstra vægt der Dancing eksamen igen. En af de mest populære steder er dansen bar Crusoe og Buzz Bar. Heaven Hill er også et populært mødested. Den Alladin bar Asena Beach Club kan danse rundt om poolen.
Hisaronu Koy er flere restauranter i forskellige prisklasser. Da de fleste er britiske besøgende, er det sat især på engelsk spisevaner. Der er mange indiske restauranter: blandt andet "Rainbow" og "Vores sted" (vegetarisk). De mest populære diskoteker i Hisarönü Koy hans Remisa og Lycian. På flere strande kan du nyde forskellige former for vandsport, som det dykning og paragliding. For vandrere, regionen er meget interessant. En to-timers trail fører direkte fra den blå lagune til den forladte græske "spøgelsesby" Kayakoyu.