Kilis kultur og kebab i Tyrkiet

Kilis er hovedstaden i provinsen med nu mere end 70.000 indbyggere.
Kilis er en by beliggende i det sydøstlige Anatolien og en by, som du skal besøge for sine historiske tumulus, slotte og grillspyd.
24 km. nord for Kilis Ravanda Slot står nær eponyme landsby, på en stejl skråning. Den resterende del er den interne del af slottet.
Oylum Tumulus er en af ​​de største gravhøje i Anatolien, Syrien og Mesopotamien. Udgravningerne udført på Oylum Tumulus arkæologer bragt i ekstase. Opdagelsen af ​​den forsvundne by, beviserne bragte (et papyrus dokument fra jernalderen), som profeten Abraham var engang en af ​​beboerne. Udgravningen var selvfølgelig mere klart om kalkolitiske periode, og historie i regionen. Der er masser af andre gravhøje i byen.
Kilis er omgivet af olivenlunde, vinmarker og frugtplantager og en græs tæppe. Skønheden i naturen er enestående og værdsætte folk Kilis i forårs- og sommermånederne.
Söğütlüdere Söğütlüdere er et rekreativt og picnic område i foråret og sommeren. Det er det foretrukne sted for beboerne i Kilis. I Söğütlüdere strømmer vandet fra de nordlige skråninger, denne grønne miljø er et vigtigt sted for en perfekt fest med kebab og forskellige retter, der er unikke for køkken i Kilis, især i særlige weekender.
Den nærmeste lufthavn er Gaziantep Lufthavn. Gaziantep Lufthavn ligger 40 km fra Kilis.