Bingöl by i det østlige Tyrkiet

Bingöl er en by i det østlige Tyrkiet og hovedstaden i den eponyme provins. Bingöl
(Oversat fra tyrkisk tusind søer) er omgivet af bjerge og mange gletsjersøer. Bingöl ligger 144 kilometer øst for Elazig. Indbyggerne er hovedsageligt beskæftiget i husdyrbrug og landbrug.
På det seneste byen er blevet et populært turistmål. Bingöl ligger i skødet af de mægtige bjerge ligner en gateway til Anatolien.
Hvor skal man gå hen, hvis du er i Bingöl. Naturligvis, at de berømte flydende øer, en vidunderlig gave fra moder natur. Tag den med midterrabat Bingöl-Muş og efter ca 50 km tager afkørslen til venstre, nær solhan. Gennem denne vej vil du nå en ferskvandssø, som skønnes at være 300 meter bred og 50 meter dyb. Dammen ligner det tilhører en eventyrverden. Det har tre øer flyder på vandoverfladen. En af dem har tre træer og andre er dækket med græs.
25 km uden for centrum af Bingöl er en fantastisk skisportssted i Central-østlige Anatolien. Ski Kurucadag - Bingol ligger i en højde af 1650 m -1998 m (Forskel 348 m) og er populær blandt begyndere.
18 km nordøst for Bingöl, på motorvejen til Karliova, i det østlige Anatolien i kurbyen Kos. Fra Ilıca holde flytte på vejen til Erzurum. De kvarterer Elmali og Sogukcesme er kendt for deres rustikke restauranter. Den livret i regionen er i panden stegt kød og også kogte i en stenovn. Bingol lokale restauranter, der serverer traditionelle retter som Sorin, keldoş eller udstoppede bulgur melboller. Du kan også købe friskbagt pitabrød i bageriet rektangulære, lækkert med et langsomt trukket te.
Bingöl er en stor producent af honning. Wildflowers af plateauer beliggende i stor højde, der producerer høj kvalitet honning. Det anslås, at der findes over tusind honningproducenter i byen, ved siden af ​​utallige amatør biavlere. I den uspolerede natur bjergene nær Bingöl levende mange vilde dyr. Bingöl tilbyder en række jagtområder. Du bør gå på jagt efter agerhøns, kaniner, skovsneppe, ræv, fregnet agerhøns og vagtler.
Der er ikke mange vigtige historiske bygninger i Bingöl. Kigi er en grøn oase i den nordøstlige del af byen, i dette distrikt er Seljuk moskeen, den historiske bad og Kigi skole fra de tidlige år af republikkens et besøg værd.