Ferie Tyrkiet 2021

Kort over Tyrkiet
Tyrkiet er en speciel ferieparadis
Tyrkiet er så forskellige, at enhver turist vil opnå værdi for pengene. Af afslapning på stranden, hurtige sne skråninger, livligt natteliv til historiske byer, Tyrkiet giver vacationer alt, hvad han ønsker. Den store gæstfrihed, det behagelige klima og kosmopolitisk kultur gør Tyrkiet en særlig ferieparadis. Tyrkiet kan du nyde og gøre det hele året rundt.




Generel information:
Tyrkiet er omgivet af fire have byder på afslapning ved de smukke strande i foråret til efteråret. Afslapning wellness også, der er mange kurbade og typiske hammams, du kan sige, at der er en reel badning kultur.
Aktiviteter:
Sportsentusiaster i Tyrkiet kommer til deres ret. På land til søs eller på land får aktive feriegæster for deres penge. Man kan vælge imellem: golf, vandreture, ski eller snowboard, mountainbiking, sejlads, rafting, windsurfing, klatring, dykning, beachvolley.
Kultur:
Historie Lilleasien er en af ​​de mest interessante. Landet mellem Asien og Europa har tretten civilisationer, der har sat deres præg. Sådan finder spor af forhistoriske hulemalerier, græske og romerske bygninger, osmanniske kunst og meget mere. Så er der de forskellige kunst og kunsthåndværk. Ni tyrkiske byer er blevet erklæret af UNESCO som World Heritage, herunder de historiske områder i Istanbul og ruinerne af Troja.
Natur:
De rige flora og fauna i Tyrkiet kan bedst beundres ved at besøge en af ​​de mange naturreservater og nationalparker.
Med sine mange plateauer, bjerge, huler og bugter Tyrkiet lad hjerter naturelskere slå hurtigere. Tulipanen er oprindeligt fra Tyrkiet, og er logoet for landet.
Kulinarisk:
Kulinarisk der er meget at opdage i Tyrkiet. På kysten er lækre fisk på bordet, den alsidige køkken køkken Tyrkiets også består af lækre retter med grøntsager og kød. Du bør også definitivt prøve de lækre desserter.
Vælg din favorit destination i Tyrkiet, mulighederne er næsten ubegrænsede.