Antalya en håndgribelig drøm ferie i Tyrkiet

Antalya, omgivet af bjerge og Middelhavet byder på mange muligheder for at flygte fra den daglige trummerum. Gennem sport, kultur, shopping eller bare slappe af ved havet, er afslapning garanteret. I provinsens hovedstad, hvor omkring 300 dage i året solen skinner, hjem til næsten en million mennesker. Hovedparten af ​​befolkningen er ikke indfødte, men skyldes en blomstrende turisme trukket fra andre provinser til Antalya for at sørge for deres levebrød, samtidig med at nyde byen. Ikke så mærkeligt, fordi Antalya tider blev beskrevet som konkret drøm. En kyst fuld af citron, appelsin, banan og avocado plantager, palmer og vegetabilske marker, de nænsomt restaurerede huse og snoede gader, så sørg for denne beskrivelse er berettiget.
Udover bjergbestigning, jagt, ridning og udflugter til de mange historiske steder i regionen, også kan praktiseres enhver form for vandsport. I månederne marts og april, Taurusbjergene forvandler til en rigtig skisportssted, så atleter kan tage en forfriskende dukkert i Middelhavet. Provinsen er også rig på naturlige og historiske skatte.
Værd at se er den gamle havn i Antalya med den tilstødende gamle bydel "Kaleici". "Kaleici" har en smuk havn, hvor flere og flere lystbåde hede. Overfor havnen er et underholdningscenter, ud for flere turist butikker finder man interessante udskæringer, tæppe butikker og restauranter. Ti kilometer vest for Antalya centrum er stille og miljømæssigt Setur Marina.
Det arkæologiske museum indeholder en omfattende samling af artefakter fra alle kulturer, der har levet i Antalya regionen samt en bemærkelsesværdig samling af etnologiske udstillingsgenstande. I Atatürk Museum på displayet er artefakter af grundlæggeren af ​​den tyrkiske republik.
I efteråret filmen og kunstfestival "Altin Portakal" afholdes. Filmfestivalen er for både deltagere og besøgende en særlig attraktion. Den årlige smykker Udstillingen er et besøg værd.
Hvem ønsker at forlade et land uden at tage en souvenir?. Især i Kaleici, men også i butikker på Cumhuriyet- og Atartürk Boulevard, kan du købe udsøgte smykker, tæpper og lædervarer. En unik attraktion er frugt og grøntsager markedet med sin vidunderlige område og ikke kun for vegetarer, men også fotoentusiaster kan skyde et smukt billede.
Antalya-regionen byder på et væld af naturlige og historiske steder. 14 km nord for Antalya, kan du opleve, hvordan det føles at gå bag et vandfald. På vej til Lara strand hælder vand fra 40 meter ud i havet, også imponerende er de smukke vandfald Kursunulu.
Lara Beach ligger 12 kilometer øst for byen, og er værdsat for sin meget fint sand. På den østlige skråninger af Can-bjerget, cirka 30 kilometer fra Antalya, finder man de Kocain huler, her levede 150 000 år siden alle mennesker. Det er den ældste opdaget beboelsesområde i Tyrkiet.