Alanya smukke strande i Tyrkiet i 2016

Alanya smukke strande i Tyrkiet i 2016, i Middelhavet atmosfære. Alanya bugt i Tyrkiet, de klipper, mure og tårne ​​stiger fra havet, i oldtiden en rigtig frygtet pirat reden. I år 37 før Kristus. Mark Antonius gav det som en gave til den tidligere Provincial hovedstad Killikiens Kleopatra. Så et historisk sted, som nu har udviklet sig til en alsidig og livlig udvej. Alanya er omkring 135 kilometer øst for Antalya.
Seværdigheder: Alanya Castle, det var under regeringstid piraterne,  Seldschucken og Byzanteinen bygget det yderligere. Bygningerne definerer stadig over for den gamle by. Røde Tårn en mursten byggeri i havnen, 33 meter højt. I øjeblikket bruges som etnografisk museum. En gammel skibsværft fra Sheldschuk periode. Desuden, den gamle bydel med dens moské og Karawanserei. Damlatas grotte, med en konstant temperatur på 22 ° C og 96% luftfugtighed, for ikke at nævne det arkæologiske museum.
Strandene: Stranden i Incekum. Denne sandstrand ligger 30 km vest for Alanya, på vejen til Antalya. Med sin fine sand, de lavvandede og klare vand og moderne faciliteter gør den ideel til svømning.
Damlatas strand er foran hulen, ved foden af ​​borgen i Alanya. Sandet er groft og blandes med småsten, men stranden er tæt på centrum af byen. Der er også flere restauranter og caféer.
Ulas strand er på vej til Antalya, 5 km fra Alanya. Trin fører ned til den gyldne sandstrand, harmonisk indsat i de naturlige terrasser. Det er meget populært blandt turister og lokale. Her kan du nyde smukke solnedgange med Alanyas slot i baggrunden. Stedet er også omgivet af mange blomster og vinmarker. Stranden er også velegnet til lystfiskeren.
Alanya er en turistby, og tilbyder sine gæster en Middelhavet atmosfære, smukke strande, gode indkøbsmuligheder, pulserende natteliv, basaren, det berømte slot, og alle i smukke omgivelser ved foden af ​​Taurus bjergene.