Selçuk centrum for mange civilisationer i Tyrkiet

Selçuk er centrum for mange civilisationer, både hellige og historisk siden oldtiden i Tyrkiet og frilandsmuseet i Izmir. Selçuk, med en historie som går tilbage til 6000 f.Kr., er rig på værdifulde artefakter illustrative for kultur og arkitektur af den antikke by Efesos, som er beliggende i regionen.
Selçuk, der vil hilse din med en brise fra Det Ægæiske Hav og de grønne træer, er også et vigtigt center for kristendommen. Ville du ikke ønsker at være vidne til den fortryllende atmosfære i Selçuk, hvor historie og natur mødes.
Selçuk er en af ​​de fineste og mest værdifulde dele af byen Izmir, Selçuk inviterer dig til en rejse i tid med otte tusinde år siden til i dag. Efesos du skal besøge, er det en af ​​de vigtigste byer i oldtiden. Antikke ruiner og artefakter er velbevarede i tusinder af år. Denne gamle by er hjemsted for mange uhyre værdifulde gamle strukturer. Mange gamle værker som f.eks templet Hadrian, Celsius bibliotek, det antikke teater, Odeon, de rækkehuse og meget mere kan alle beundrer. The Temple of Artemis, en af ​​de syv vidundere i den antikke verden, er det beliggende nær den antikke by Efesos, og det er det første tempel bygget af marmor. Dette tempel dedikeret til gudinden Artemis var et vigtigt religiøst center. Huset af Jomfru Maria, hvor Mary tilbragte sine sidste år af sit liv, er synlig bag grønne træer. Huset er beliggende i de højere stigninger i bjergene Bulbul. Cave af de syv Sleepers, anses for at være den skjulested af syv unge kristne i Efesos på tidspunktet for romerne. Du kan observere forskellige kulturer, tager for eksempel kirken St. Jean og Isabey moskeen.
Hvis du leder efter nogle mere adrenalin, kan du endda gå skydiving i Selçuk. Selçuk er kendt som en af ​​de største Frilandsmuseer af verden.
Selçuk er den ideelle destination for naturelskere på udkig efter en kulturel ferie. Ville du ikke gerne at besøge området?
Izmir Adnan Menderes Lufthavn er den nærmeste lufthavn til Selçuk. Så er der flere muligheder for at nå Selçuk igennem, lokal transport, rumfærger, taxier eller deres egne eller leje bil.